Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2008-06-02 19:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ta jau redzēs, kā tur būs
Šodien, kad sēdēju ar šprici vēnā un svīdu laukā no kalcija, ko vada manā organismā, klausījos procedūru dakteres čalošanu. Parasti viņa man tāda mīļa - sauc par meitiņu un tā, laikam tāpēc, ka esam jau pieradušas viena pie otras visu šo nedēļu laikā.
Šodien viņa man pavēstīja absolūti ģeniālu jaunumu - kāda skolotāja, kura arī ar šito pašu "nolikusies" līdz sistēmai & stacionāram, smagi apņēmusies to sū** Fastumgelu tiesā sūdzēt.
Esot izpētījusi infu par visām minētajām blaknēm, bet saules savstarpējā iedarbība nav norādīta. Es laikam pirmo reiz šodien tai kabinetā atplauku neviltotā smaidā un gandrīz vai iekliedzos no sajūsmas.
Beidzot sajutos, ka neesmu viena.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cuba
2008-06-02 20:15 (saite)
Vareni! :)
Tās skolotājas koordinātes ar izdevās dabūt, vai tas Tevi tik ļoti neinteresē? :) Es par to sūdzēšanu. Moš ir cerība pie kādas naudiņas tikt.
Lai gan tiesāšanās pati par sevi ir padārga :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2008-06-02 20:26 (saite)
Nē, neko nedabūju, mani laikam sajūsmina pats process dēļ izmaksām ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]watt
2008-06-02 20:26 (saite)
nu jāmetas kopā viennozīmīgi - un jāsūdz.
fastumgelu tiešām varbūt parasti lieto ziemā slēpojot, un ziež sadauzītās vietas zem apģērba: bet ja saulē var sanākt tādas ziepes, tad lai pogā vaļā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2008-06-02 22:49 (saite)
Tā firma ir milzīga - tas rada vienīgās šaubas. Godīgi sakot - zinu, ka ļooti daudz cilvēku ir jau šitā mocījušies, un arī guļot slimnīcā pie sistēmām. Tā kā kaite tikai izklausās tāds sūdiņš vien, bet patiesībā.. Nja.
Domāju, ka būtu varen daudzi, kam būtu ko teikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smille
2008-06-03 08:52 (saite)
Bet tikai no milzīgām firmām var reāli pietiesāt, mazajām jau vnk nebūtu naudas. Es pati diez vai saņemtos (nja), bet ja esat vairāki tad varbūt tiešām ir vērts... Starp citu - internetā nav info par kādu līdzīgu prāvu citā valstī? Nevar būt, ka tikai LV saule ir vainīga! Varbūt LV kantoris ar lietošanas instrukciju nosačkojis..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?