Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2008-02-09 11:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Brīvdienās man patīk gatavot omleti - tādu biezo, ar gurķiem, tomātiem un sieru.. Pēc tam visu dienu vairs negribas ēst (izdevīgi!). Aromātiskā kafija ir neatņemama brīvdienu sastāvdaļa, vēl gardāk kopā ar šokolādes gabaliņu. Brīdī, kad apjautu, ka ļoti, ļoti vēlos kādu saldu nieku pie kafijas, bet mājā nekas prātīgs vairs nav, pie durvīm zvanīja. Tur bija mana draudzene.. ar mazu marcipāna šokolādīti.
Un tad vēl pasakiet, ka nenotiek tieši tas, ko jūs vēlaties!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]oblica
2008-02-10 13:16 (saite)
Es pazīstu kādu, kam omlete sanāk aš 5 cm biezumā un nemaz ne pēc omletes, bet pēc riktīga biskvīta. Kā viņš to dabon gatavu, es tiešām nezinu, jo pārāk ilgi guļu, lai nolūrētu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2008-02-10 16:12 (saite)
Hmm.. es arī laikam pazīstu to "kādu" :) Būs kādureiz jāiztaujā pavārmākslas noslēpumi :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]le_minga
2008-02-10 18:12 (saite)
Vo!
ti ir tieshi taa, kuru es domaaju - luudzu, luudzu uzzini recepti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]oblica
2008-02-11 09:39 (saite)
Man šķiet, ka tas noslēpums ir iekš kārtīgas saputošanas. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?