Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2007-06-28 09:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēl manu prātu nodarbina, ko varu šovakar uzgatavināt no fetas siera, kas man palika pāri?
Receptītes?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lee
2007-06-28 09:58 (saite)
Jā, kaut ko šitādu! paldies!
es atradu re ko:
Maltajai gaļai pievieno izmērcētu baltmaizi, olu, smalki sagrieztu sīpolu, kā arī daudz smalki sagrieztus zaļumus (pētersīļus, rozmarīnu, piparmētras u.t.t), sāli, piparus. Nedaudz pierīvē klāt citrona miziņu. Visu kārtīgi izmīca.
Fetas sieru sagriež mazos ~ 2 cm lielos kubiciņos.
No maltās gaļas veido mazas kotletītes jeb bumbiņas aptuveni 3 cm diametrā, iekšā ieliekot Fetas sieru. Cep olīveļļā uz pannas vai cepeškrāsnī līdz paliek brūnas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]twiggi
2007-06-28 10:37 (saite)
ārprac, cik garšīgi izklausās

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]buka
2007-06-28 10:55 (saite)
ar svaigu rozmarīnu uzmanīgi.... man tas sabojāja vistu, jo esmu pieradusi baziliku, pētersīli un dilles bērt tā kārtīgi.... a to tāpat kā timiānu tik bikīt.... bet jā paldies - vaidzēs iemēģināt. beisiklī sanāk kotlete ar fetu pa vidu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2007-06-28 10:56 (saite)
Nu jā, tā laikam pa latviskajam tas viss sauktos ;)
Rozmarīnu praktiski nelietoju, baziliku pēc vēlēšanās. Es spiežu uz dažādu veidu pipariem ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?