Lee ([info]lee) rakstīja,
Jā, kaut ko šitādu! paldies!
es atradu re ko:
Maltajai gaļai pievieno izmērcētu baltmaizi, olu, smalki sagrieztu sīpolu, kā arī daudz smalki sagrieztus zaļumus (pētersīļus, rozmarīnu, piparmētras u.t.t), sāli, piparus. Nedaudz pierīvē klāt citrona miziņu. Visu kārtīgi izmīca.
Fetas sieru sagriež mazos ~ 2 cm lielos kubiciņos.
No maltās gaļas veido mazas kotletītes jeb bumbiņas aptuveni 3 cm diametrā, iekšā ieliekot Fetas sieru. Cep olīveļļā uz pannas vai cepeškrāsnī līdz paliek brūnas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?