Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2007-05-21 11:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lai arī Rīga bija pilna ar dažādām izklaides iespējām, šoreiz negribējās ne cilvēkus, ne mūzikas..neko. Piektdien 2 dienu ilgušās galvassāpes noslīcināju vīna glāzē, aristokrātiski piekožot klāt vīnogas un sieru, lai sestdien dotos uz ķemeru tīreli (http://www.kemeri.gov.lv/_Apmekletajiem/takas_purvalaipa.htm) un pasēdētu akača malā, vērojot vaboļus un visādus citādus dīvainīšus. Pēc saelpotā purva gaisa, vakara frīkšovu (Vizionu) noskatījos tikai pa pusei: aizmigu ar muti vaļā un acīm ciet ;)
Rīgas maratona dienu nomainīju pret laisku zvilnēšanu jūras malā, vērojot jahtas un divus nirējus. Atšķirībā no kompanjona - mani rotā skaists iedegums nevis balti šorti uz sarkanas miesas..Lūk, tā neko padevās dieniņas.
Un visa šī sakarā - kādas jums atsauksmes par Pokaiņiem???


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2007-05-21 11:53 (saite)
Pokaiņi - samērā interesanti, tikai nevajag ņemt par pilnu visu to tuftu, ko viņi tur stāsta. Ja sāk klārēt par to, ka akmeņus sanesuši svētceļnieki un leduslaikmeta šeit nav bijis, tad neklausies. Bet to, ko bukletos raksta Anita Biseniece, ir vērts palasīt, viņa, atšķirībā no vairuma viedo zintnieku, kaut ko no ģeoloģijas arī saprot :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2007-05-21 11:54 (saite)
O! ņemšu vērā! paldies! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?