Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2006-10-25 09:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu bet par nopietnām lietām runājot - "pieķēru sevi" nozieguma vietā: Pēc modinātāja nozvanīšanas, iekritu vēl pāris minūšu miegā un sapņoju sekojošo> Braucu ar nez kādu tur transportu un klausos lekciju par vulkānu darbības pastiprināšanos. Lai nabaga blakus ciemati izdzīvotu - viņi savus ainavu skaistos skatos iekar Ņujorkas busiņu logos, tādejādi nopelnot uz tūristu invāziju. Pēc tam - atmodos un sāku domāt, kur šitās gudrības manī radušās?! Atminējos tūrisma ziņas pirms pāris nedēļām, kur islandieši (laikam) savus pikčērus izmanto līdzīgos nolūkos..Es nebiju pat iedomājusies, ka manā galvā paliek visa šī informācija. Šorīt, kaut nedaudz, bet tomēr apjautu, ko no tiem 95% varu sagaidīt (izmantojam tikai 5% savu galvu, ja?) Kā var attīstīt to apzināti??? Vai tas notiek tā pats no sevis??? Un ko darīt, lai savu galvu "uztrennētu"???


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]saint
2006-10-25 09:51 (saite)
Īsi - Lieto.

Gari - pamēģini atcerēties cilvēku sejas, kuriem tu šorīt pagāji garām, cik no tiem bija smaidīgi, cik nē. Vai tu atceries, cik lapas tu šorīt ieraudzīji izmākot no mājas un kādā krāsā. Tie ir tikai atmiņas vingrinājumi, bet palīdz saprast dažādas lieta, kuras tu domā vai daari it kā neapzināti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2006-10-25 09:53 (saite)
Mhm, ņemšu vērā garo ieteikumu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nenormaaliigaa
2006-10-25 11:49 (saite)
Jā, vislabākais treniņš ir ik vakaru pirms gulētiešanas tīt filmu atpakaļ no esošā mirkļa līdz pat rītam. Svarīgi pievērst uzmanību detaļām - mēģini atcerēties visus sīkumus.

Vēlviens - sēdi krēslā, relaksējies, aizver acis, elpo lēni un tad veic sekojošu vingrinājumu - skaties uz sevi no malas.No priekšas. No augšas, no apakšas...izej no telpas un paskaties uz sevi no ārpuses caur logu. Arī mēģini ievērot detaļas - kā stāv rokas, kā mati, kādas krāsas utt. Šis gan vairāk trenē apziņas atdalīšanos no fiziskā ķermeņa, bet domāju, ka arī zemapziņas attīstīšanai palīdzēs :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?