Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2006-07-24 10:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu ir trubā..pilnīgā trubā..
Ar visu savu jauko dauzīšanos apkārt un visam pa virsu - vakardienu jūrmalā, kreisā niere ir čupā..šorīt raudādama uz darbu gāju, paiet nevar, sāpes tādas, ka kreiso kāju nevar pacelt augstāk par 20cm.. Vispār vajadzētu tikt līdz ārstam..mašīnu sarunāju..tik šitā ārstu padarīšana man tumša bilde.. Varbūt kādam ir kāds labs dakteris padomā???


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anna
2006-07-24 10:22 (saite)
Tev apdrošināšana ir? ja ir, var kaut vai uz ARSu aizbraukt, reģistratūrā pateiks, pie kā lai ej, mana pieredze tur ir ok.
ja apdrošināšanas nav, ej pie sava ģimenes ārsta vai, ja Tev tāda nav, tad pie terapeita. noteikti izrakstīs zāles, no kā uzreiz paliks labāk.

(Atbildēt uz šo)


[info]merlot
2006-07-24 10:22 (saite)
ar šādiem simptomiem mani ātrie aizrāva uz slimnīcu un pieslēdza pie sistēmas

jo es nespēju pat zobus izpucēt, katra kustība spieda ārā sāpju asaras. silti iesaku zvanīt šamajiem. akūta nieri iekaisuma gadījumā, es varu arī kļūdīties - neesmu ārsts, bet, manuprāt, bez antibiotikām neiztikt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]viestards
2006-07-24 10:28 (saite)
man bija tas pats, ja ir polise zvani polisē norādītajai ātrajai palīdzībai

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2006-07-24 10:29 (saite)
diemžēl nav man polises.. nekā man te nav, pat ģimenes ārsts ir 4 h brauciena attālumā..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lee
2006-07-24 10:41 (saite)
Sazvanīju Gaiļezera Gastro centru - tur man ieteica aiziet uz sonogrāfiju, jo man nav tipiska iekaisuma pazīmju, drīzāk tas izskatās jau pēc nierakmeņiem.. Bāc, bet bāc!! viena vizīte pie ārsta maksā 24.80.. Un vēl tā sonogrāfija ar droši vien tikpat.. Domā ar ātrajiem būs lētāk??? Man nav ne polises, ne ģimenes ārsta..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]merlot
2006-07-24 10:57 (saite)
Tiešām nezinu, vai lētāk. Bet nevajag jau "parasto" ģimenes ārstu, ej pie jebkura terapeita, lai raksta nosūtījumu, tā lielā summa noteikti jāmaksā par konsultāciju pie speciālista bez nosūtījuma

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]merlot
2006-07-24 11:12 (saite)
uz ARSu jāzvana, tur mēdz būt baigās rindas un ir iepriekšēja pierakstīšanās, bet ja briesmīgi vajag - var arī pieteikties uz waitlist, dakterītes parasti pieņem visus. Tur maiņā rīts/vakars parasti strādā 2 terapeiti, tev reģistratūrā, kad zvanīsi, lai pieteiktos, pateiks pie kā un cikos..

bet pajautā reģistratūrā, vai nevar tikt uzreiz pie urologa vai kā nu to ārstu sauc, kas tevi var tālāk nosūtīt uz to sonogrāfiju, jo aizdomas ir uz nierēm/akmeņiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lee
2006-07-24 11:11 (saite)
sazvanīju arsu, viss skaidrs.. paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sw
2006-07-24 10:47 (saite)
Un Tu vēl uz darbu gāji. Dullā! Es droši vien būtu ātros saukusi.
Vari mēģināt ARSu, ir ok, vienīgi,ja nav polises, padārgi.
Vari tik pat labi doties uz kādu no lielajām slimnīcām, piemēram, Gaiļezeru, kaut vai caur uzņemšanas nodaļu. Viņi Tevi noteikti pirmajam brīdim "salāpīs", lai tā nesāp, un gribēs paturēt kādu brīdi, lai veiktu analīzes.
Ar nierēm labāk nejokot - atceros, man reiz bija draņķīga asinsaina, ne sāpju, nekā, tik asinīs kaut kā bija par daudz. Un pat tāda sīkuma dēļ mani sūtīja uz n-tajām izmeklēšanām...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?