Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2010-04-26 16:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien kinī mūvi skatījās tieši veseli divi cilvēki, kas izskaidro to, ka mūs aizmirsa un pēc filmas neviens nelaida laukā. Skērī būt ieslodzītam tukšā kino zālē. Pēc tam aiz kreņķiem saēdos augsto-auksto zupu un, nākot mājās, uzberzu pirmo šī gada tulznu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]romija
2010-04-26 17:26 (saite)
kādām vēl sēnēm. Te kāda Amsterdama? :)
1 gab. sagriests sīpols
1 gab. selerijas kātiņš
1 ēd. k. olīveļļas
1 glāze tomātu biezeņa
1 kubiņš zivs buljona
1/2-1 tējk. sasmalcinātas diļļu sēklas
2 daiviņas sagriestu ķiploku
400 grami austeru
1-2 dl ūdens
sāls
2 ēd. k. skāba krējuma
pētersīļi
:) vienkārši, bet kas par nosaukumu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2010-04-26 17:36 (saite)
bāc! uzreiz jāiet iekarot mc2 :)
Paldies par recepti! Ja būs tā izdevība tikt pie labumiem, varētu pat kādreiz izmeģināt šito. Auksto zupu ar austerēm es vēl neesmu ēdusi nekad! :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2010-04-26 17:41 (saite)
Ā, nē, tā nav aukstā, tā ir augstā. :) Es dēļ šitā nosaukuma (austeru zupa franšu gaumē) varētu apēst pat kreppapīra rulli. :)
dauzāmies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2010-04-26 17:42 (saite)
augstā zupa, jēj labais! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2010-04-26 17:44 (saite)
Nu Tu jau tā uzrakstīji:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2010-04-26 17:45 (saite)
Ak, DeivsMetjūzs, tik tiešām! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?