Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2009-07-05 13:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar Madis visiem, kas ēda alkoholizētus "veselīgos" auglīšus, piešķīra kompota danu. Man kompota danu nemaz nevajadzēja, jo dienu iepriekš biju jau pierādījusi sevi kā teicamu kung-fu pretkutināšanas dana meistari.
A, ja pa nopietno, tad aizvakar uzgatavoju perfektu biezpien-zemeņ-torti ar mellenēm un piparmētrām un pēdējie divi rīti paiet brokastojot ar eleganci.. un Die Hard Nr3


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vacatio
2009-07-05 23:01 (saite)
Pag uz cepumiem liek biezpienu un tad pār biezpienu želatīna masu? Jeb kur tā želatīna masa ar ogām tiek likta?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2009-07-05 23:02 (saite)
Ai jeb tas želatīns un ogas iejauktas biezpienā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2009-07-05 23:06 (saite)
Viss tiek sajaukts kopā (biezpiens, ogas, želatīns utt) un liets virsū cepumiem.
Ja gribas želejas kārtiņu pa virsu (to no zemeņu sīrupiņa & želatīna), tad pieļauju, ka nedaudz jānogada, kamēr tā biezpien-ogu masa ledusskapī biki sacietē, un tikai tad jālej augšējā sīrupa kārta.
Biezpiena masa sanāk visai šķidra & viņā viss nogrimst citādi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2009-07-05 23:08 (saite)
taga skaidrs. es biju iztēlojusies tādu kā kaut kad bildītēs redzēts. Jāpamēģina varbūt jau rīt pagatavot :)
Cik laikaapmēram vaig, kamēr sacietē viss?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2009-07-05 23:11 (saite)
t.b. želejas kārtiņa tiek gatavota atsevišķi - ar atsevišķām ogām & želatīnu (kā cita kūkas kārta/ garnējums )

Es atstāju uz nakti ledusskapī, pilnīgi pietika. Domāju, ka ar 3-4 stundām ar vajadzētu pietikt, bet pārbaudījusi tā neesmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2009-07-05 23:14 (saite)
Ok, skaidrs :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?