Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2014-07-30 09:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:eeeemmm

atveru jaunu sadaļu (tagu) : "eeeemmm", kurā apkopošu ļaužu jocīgos tekstus.

tā nu vakar vakarā posos uz piemājas veici un pie ārdurrvīm satiku kaimiņieni, kura pastāstīja par meitu, kas nometnē un paziņām, kas ļauj viņai dzīvot savā vasarnīcā pret suņa staidzināšanu. viss esot diezgan forši, jo vasarnīcai esot arī baseins, bet vienīgā ķeza, ka viņa aizmirstot no mājām paņemt līdzi apakšbikses.

eeeemmm... bija vienīgais, ko spēju izdvest kā atbildi.

jums neviens neko tādu nestāsta? par seksu un apakšbiksēm? par vīriešiem, kuri negrib bērnus. par mirušiem brālīšiem. mana ģimene arī nav labāka. es joprojām ciešu no poda satura atreferējumiem. vai no sievasmātes stāsta, ka matus žāvējot iebāž ausu kociņu tik dziļi ausī, ka jābrauc uz slimnīcu to ķeksēt ārā.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smille
2014-07-30 13:00 (saite)
Tie ir cilvēki, kuriem nav cibas :)

Dīvainā kārtā es tieši vakarnakt domāju, cik ļoti internets/ciba maina komunicēšanu. Es tak nezvanītu visiem saviem draugiem, lai, piemēram, pastāstītu, ka man vai meitai lapsene iekodusi, bet te cibā izstāstu un saņemu pretī info par citu pieredzi vai kādu ieteikumu. Izlasa jau stipri vairāk, bet lielai daļai nav ko piebilst un viņi to bez jebkādas neveikluma sajūtas var darīt. Sarunā to stipri grūtāk. Un tāpēc man patīk ciba - ka izvēlos info dot noteiktam cilvēku lokam un atstāt viņiem visiem brīvu izvēli, vai uzsākt/turpināt ar mani sarunu par šo tēmu vai nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2014-07-30 13:42 (saite)
jā, dažreiz tas ir pozitīvi. bet ne vienmēr. vismaz man reizēm ir grūti ārpus cibas uzdot konkrētu jautājumu. man liekas, ka vienkārši izstāstot situāciju cilvēki varētu sākt ģenerēt idejas kā mainīt, uzlabot, risināt. bet tā vietā vnk noklausās un viss!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?