Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2014-06-23 11:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:de, mees

šodien Līgo vakars. sarunājās, ka nedaudz pasēdēsim mūsu dārzā pie ugunskura. Stefana uzdevums bija saskaņot un brīdināt ugunsdzēsējus par šo pasākumu (neprasiet detaļas mani šis nosacījums kretinē jau sen). Protams viņš to neizdarīja. labi, labi, viņam ir vainu mīkstinoši apstākļi, bet tomēr. es taktiski klusēju un neteicu neko (lai gan ļoti gribējās).

sapratis, ka ievārījis putru S šodien zvana ugunsdzēsējiem un uzzin sekojošo - ka atļauja jāprasa tikai un vienīgi, ja ugunskuru grib kurt uz ZEMES! ja ne uz zemes, tad viņiem esot pie kājas. papildus nosacījumi - 100m no meža un kurināt tikai sausu malku.

ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀāa. un zinat kāpēc? tāpēc, ka S un viņa tēvs man morāli lasīja un aizliedza uguni kurt Lieldienās manā ugunsgrozā!!! Es taisos pieprasīt publisku atvainošanos. ta ir, ka tic visam, ko viena tante teica un nenoskaidro KONKRĒTI. vācieši atradušies!

bet nu es dedzināšu uz velna paraušanu un lai tik vēl pamēģina kāds iepīkstēties!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2014-06-23 12:31 (saite)
ohoho, pirms gadiem padsmit vienā nometnē Rostokā mēs, pāris jautri nevācu jaunieši, nakts vidū sataisījām no benzīna ugunsčūsku vienā nomaļā, grantētā ieliņā. tagad es saprotu, kāpēc nometnes vadītājs, vācietis, bija tādā panikā, ieraudzījis rezultātu :DD

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ld
2014-06-23 12:55 (saite)
es saprotu, ka vajag ievērot kaut kādus noteikumus un ka dedzināšana nav joks, bet tā viņu panika un stulbie noteikumi mani reizēm dara viegli ārprātīgu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]le_minga
2014-06-23 15:08 (saite)
:DDDDD
A pašai ta, kaut internetā noskaidrot? Vai man pajautāt :DD
Trīs bērni auga ar feuerstelli DE - viss pēc noteikumiem, kaut kaimiņš burkšķēja ;)
un mums bija uz zemes kārtīga metāla plate, kurai apkārt apliktas trīs rindas ķiegelju - tur arī uguņojām un viss štokos :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ld
2014-06-23 15:20 (saite)
Tā kā ir tagad tā ir ideāli. Informācija pa taisno no ugunsdzējiem nevis "viena tante teica" vai "Kristīne kaut kur internetā izlasīja".

Bet protams laiku varēja ietaupīt Tev pajautājot. Nu nekas - nākošreiz!

Vai Tev ir idejas kā kaimiņus pārliecināt, ka viss OK? Man viena tāda nervoza augšā parādījusies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2014-06-23 19:08 (saite)
nu es ar no ugunsdzēsējiem uzzināju, jo jau pirmajā mūsu ugunskura dienā kaimiņš jamos izsauca :D - tie pārbaudīja, pateica, ka viss pareizi ierīkots, ka viss štokos un nolasīja kaimiņam lekciju :) turpmākā laikā viņš tikai burkšķēja, ka mūšu malka smirdot (mana kamīnu ozolkoka malka ibio!) - ka labāk, lai mēs pērkot briketes veikalā?!?!?! wtf
pateicu, ka to ķīmiju elpot netaisos un turpmāk viņa burkšķus ignorēju...

varbūt tu savai kaimiņienei tā ar pasaki, ka saņēmi info no ugunsdzēsējiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2014-06-23 23:04 (saite)
Kurš apmaksāja izsaukumu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2014-06-23 23:47 (saite)
keine Ahnung - mēs točna nē :)
varbū kaimiņš, lai gan domāju, ka iztika ar brīdinājumu - jo izsauca jau pamatoti it kā: baidījās, ka ka kaut kas var nosvilt... rājienu viņš dabūja pamatīgu, bet ja būtu maksājis - domāju mēs par to būtu no viņa dzirdējuši ļoti kreptīgiem vārdiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?