lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2009-11-09 19:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja man nebūtu kauns, es sāktu staigāt ar to balto uzpurni jau tagad, jo, pazīstot savu angīnu un izgriezto mandeļu novājināto imunitāti, es esmu potenciālā cūku slimniece. Brīžiem gan liekas, ka tas viss tāds uzpūsts, bet tomēr, izlasot, ka Latvijā pirmais letālais gadījums, noskurinājos. Rokas es jau tā gadiem mazgāju katrreiz, kad tuvumā ir ūdens krāns un kāda ziepe, tagad tikai jāklausa mamma - jāēd ķiploki un jārij C vitamīna vezumi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]deloveja_kundze
2009-11-09 20:11 (saite)
tai sievietei stradiņos bija plaušu karsonis kā viena no cūķu gripas komplikācijām. mans punkts ir tas, ka nevajag panikot, bet, kad paliek reāli dibenā, nevajag arī dzīvot ar pārliecību ''būs jau labi'', bet likties iekšā slimnīcā

(Atbildēt uz šo)


[info]skazhy
2009-11-09 20:26 (saite)
varbūt kļūdos, taču visapkārt ir pārmērīgs iespringums cūku gripas sakarā. Rekur var redzēt, ka ļoti maz ir to, kas noliek karoti tieši cūkgripas dēļ. Jā, varbūt tie cipari vēl augs, taču, teiksim, apturot visādas "militārās misijas" (kurās mirst krietni vairāk cilvēku) nevar tik labi nopelnīt, kā tirgojot šļircītes ar cūku gripas pretindi.

(Atbildēt uz šo)


[info]digna
2009-11-10 18:49 (saite)
No "parastās" gripas cilvēki arī mirst nost ne tā vien, tikai par to nez kāpēc neviens tā īpaši nerunā. Jo ar to šobrīd lielais džungura grābiens nenotiek. Beidziet tak vienreiz ākstīties, tā cūku gripa ne par matu nav bīstamāka par jebkuru citu gripu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?