laumas_beerns ([info]laumas_beerns) rakstīja,
@ 2021-01-11 15:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izskatās, ka pārvākšanās tik drīz nenotiks. Fucking Covid.

Vākties vajag, jo tā īre, ko maksāju šeit, nekad nav bijusi adekvāta. Pašlaik ir tā - mitra viena ārsiena, no tā izrietoša nelietojama vannasistaba, jau nedēļām nedarbojas ne drēbju žāvētājs, ne plīts, regulāri noplīst kārtējais boileris. Nekad netiek labots vai mainīts, kamēr tu turpini maksāt par savu elles caurumu un nesūdzies pārāk skaļi. Kaimiņi pirmajā stāvā pašlaik ir tikai angļi, kuri mani necieš tāpat kā es viņus. Pēdējā epizode bija piektdienas vakarā, kad uz 5 min atnāca L., lai atdotu man šo un to, un mēs ārā pastāvējām, parunājām. Drīz vien no savas istabas iztesās viens alkoholisks tēviņš, bļaudams: "It's that fucking Latvian again! I'll chop her head off!", lol. Resnā milzene un sīkā, blējošā kaza gan nu jau piesargās, ko saka un cik skaļi ballējas, jo zina, ka par izgājieniem informēšu aģentūru.

Anyhow, blakus ielā ir pieejama svaigi izremontēta istaba mājā, kurā joprojām notiek svaigs remonts, darbojas ierīces un mitinās iebraucēji. Vismaz tā esmu manījusi. Man vairs nebūtu tik daudz space, nebūtu arī sava ledusskapja, bet tā ir maza bēda, ja tik tur nezog. Tas ir labs sākuma variants un ar laiku uzrastos arī kas labāks un plašāks. Bet es nevaru šo istabu pat ne apskatīt vienīgajā darba dienā, kas man ir brīva pa ilgiem laikiem, jo ir lockdown un viss ir jārezervē iepriekš, pie tam visi pašlaik ir drausmīgi aizņemti.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]217
2021-01-11 19:52 (saite)
Anglija, ja? izklausās šausmīgi kaimiņi. Tu īrē privāti, vai caur aģentūru? ja privāti, es ieteiktu sākt ar aģentūrām, jo vienīgo reizi, kad šitik neizdarīgi lendlordi bija, bija tad, kad īrēju privāti no vienas aptrakušas vecenes, visas pārējas reizes caur aģentūru, un ļoti normāli, tiklīdz kā saplīst kkas, tā salabo. viens privātais lendlords arī bija sakarīgs, bet tā lielākoties, man šķiet īrēšana vislabāk ir caur lielām aģentūrām, kuram ir nolīgti savi meistari, un kuras uzreiz zvana lendlordiem un prasa mainīt white goods, labot sienas, utt...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]laumas_beerns
2021-01-11 20:05 (saite)
Tā ir aģentūra un māja pieder viņiem. Jauns lockdowns ik pēc mēneša padara dzīvi daudz sarežģītāku un maintenance acīmredzami vairs nav viņu prioritāte.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]217
2021-01-11 20:07 (saite)
wow, man tādi sušķi nekad nav gadījušies, new low. turēšu īkšķus, lai tomēr kkā izdodas pārcelties

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?