lara ([info]lara) rakstīja,
@ 2014-12-10 12:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ko pagatavot no āboliem?
Šajā gandrīz brīvdienā es varētu kaut ko pagatavot no iekrātajiem āboliem. Tie ir no Parka rudens ražas atlikušie šķībi greizi, pumpaini, acaini, skābi āboli. Gribētos kaut kādas ābolmaizītes vai ko tamlīdzīgu. Plātsmaizi klasisko manā plītī izcept nevar (draņķīga plīts, kas sadedzina kūkām malas un vidu atstāj jēlu), bet var mazāka izmēra cepumiņus. Vienkārši gribētos karstu ābolu un kanēļa smaržu pa visu māju, un tad apēst kaut ko garšīgu. Tikai, lai nav sarežģīti un laikietilpīgi. Varbūt jums ir kāds padoms neliela izmēra supervienkāršam kaut kam ceptam no āboliem?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]beatrixe
2014-12-10 18:31 (saite)
es samizoju, sagriežu uz pusēm, lieku traukā, pusēm viducī salieku medus pikiņas, uzkaisu kanēli. saputoju olu ar skābo krējumu un cukuru, vados pēc sajūtām. pārleju āboliem, cepeškrāsnī iekšā. cep, kamēr gatavs. man ļoti garšo, tādā veidā esmu iztukšījui visu lielo ābolmaisu.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?