lara ([info]lara) rakstīja,
@ 2014-12-10 12:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ko pagatavot no āboliem?
Šajā gandrīz brīvdienā es varētu kaut ko pagatavot no iekrātajiem āboliem. Tie ir no Parka rudens ražas atlikušie šķībi greizi, pumpaini, acaini, skābi āboli. Gribētos kaut kādas ābolmaizītes vai ko tamlīdzīgu. Plātsmaizi klasisko manā plītī izcept nevar (draņķīga plīts, kas sadedzina kūkām malas un vidu atstāj jēlu), bet var mazāka izmēra cepumiņus. Vienkārši gribētos karstu ābolu un kanēļa smaržu pa visu māju, un tad apēst kaut ko garšīgu. Tikai, lai nav sarežģīti un laikietilpīgi. Varbūt jums ir kāds padoms neliela izmēra supervienkāršam kaut kam ceptam no āboliem?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sermuliitis
2014-12-10 14:56 (saite)
Mana vecmamma salika ietaukotā pannā kārtu kubiņos sagrieztas baltmaizes, pa virsu kārtu sarīvētu ābolu un vēl uzkaisīja cukuru, tad lika vēl vienu kārtu sagrieztas baltmaizes, vēl vienu kārtu rīvētu ābolu un atkal cukuru garšai (mmm, kanēli aī var). Tad kādas minūtes piecpadsmit, vai, pacepa krāsnī un sanāca ļoti garšīgs sacepums. Gan jau pa virsu kaut kādu sakultu olu ar varbūt var uzliet.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?