lara ([info]lara) rakstīja,
@ 2014-12-10 12:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ko pagatavot no āboliem?
Šajā gandrīz brīvdienā es varētu kaut ko pagatavot no iekrātajiem āboliem. Tie ir no Parka rudens ražas atlikušie šķībi greizi, pumpaini, acaini, skābi āboli. Gribētos kaut kādas ābolmaizītes vai ko tamlīdzīgu. Plātsmaizi klasisko manā plītī izcept nevar (draņķīga plīts, kas sadedzina kūkām malas un vidu atstāj jēlu), bet var mazāka izmēra cepumiņus. Vienkārši gribētos karstu ābolu un kanēļa smaržu pa visu māju, un tad apēst kaut ko garšīgu. Tikai, lai nav sarežģīti un laikietilpīgi. Varbūt jums ir kāds padoms neliela izmēra supervienkāršam kaut kam ceptam no āboliem?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]annuska
2014-12-10 13:00 (saite)
izcep vienkārši cepeškrāsnī. tad var ēst ar ugataviem cepumiem un/vai putukrējumu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]annuska
2014-12-10 13:01 (saite)
t. i. pašus ābolus izcep

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lara
2014-12-10 13:02 (saite)
nevar cept veselu, jo viņi ir baigi nesmuki. varbūt var sagriezt kā sacepumam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]annuska
2014-12-10 13:03 (saite)
tā arī būs ātrāk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?