Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2007-12-26 22:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laikam pilnmēness pie vainas - vakar bija pilnīga "jēriņu nakts": ielīdu zem segas ap 3:30, it kā aizmigu, bet 4:30 jau acis kā pogas, līdz kādiem 5:30 nomocījos, tad iedomājos ieslēgt TV, un tad jau aizmigt bija diezgan viegli;)
Pamodos, izdzirdot, ka mana māte (tjipa!) prasa: "Un ko tad tu esi man atnesis?" Uz ko Pēteris Gaudiņš (!!!) viņai atbild kaut ko par spoguli. No šoka pamodos galīgi! Izrādījās, ka iet kaut kāda moderna filma par Sniegbaltīti;))) Nu ja;)
Un šodien beidzot kaut ko pat padarījos: nopirku pēdīgo dāvanu + 5 (piecas!) kasetes ar latviešu multenēm (Munks un Lemijs, Avārijas Brigāde, Minhauzens, utt.) - nu nespēju novaldīties, kad ieraudzīju to sortimentu!;))) Un zābīšus arī nopirku. /sāk raustīt lūpu/ Vot tie, kas mani redzējuši - vai tiešām man ir drausmīgi resnas un šķības kājas, ko? Koa?! A?! Pusi no tiem smukajiem zābīšiem es nedabonu kājās vispār. Un pārējie taisās ciet apmēram sprīdi virs potītes! Man, ko, tiešām ir tik drausmīgas kājas, oder zābaku ražotāju vidū plosās kaut kāda žīdu-masonu sazvērestība?! Tā ka šīsdienas pirkumu es uzskatu gandrīz vai par Ziemassvēku brīnumu!
Un vēl es biju ciemā pie Le_Mingas, papļāpājām, noskatījāmies "Morozko" un to veco foršo filmu ar Travoltu ("Greis", ja nekļūdos);)
Tāda piepildīta diena;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]eermaniitis
2007-12-27 08:25 (saite)
parto disku komplektu siikaak luudzu kad kur kados apstaakljos un vai palika prieksh manis a?

par tiem zabakiem - man ar kurpeem i tas pats - saak jau likties ka peedas velves deformaacija - 90% no ecco sortimenta kurpeem nelien kaajaas

vareetu buut ka sazveerestiiba - jeb arii kjiinieshi tikushi ne tikai pie razhoshanas, bet arii pie modeleeshanas - scarry

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2007-12-27 09:23 (saite)
Khemm, ispār gan tie nav diski, bet videokasetes. Pa 3 Ls gabalā! Bet, iespējams, arī diski tur pat ir (vispār disku tur ir pat vairāk kā kasešu;)). Tur - "Origo" "Videoplanet"(laikam tā) - 1. stāvā, netālu no RIMI:)
Jā, par tiem apaviem man nava skaidrs! Bet kāds tak laikam var nopirkt! Ja jau ražo;/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2007-12-27 10:05 (saite)
Hehe, man arī zābaki pēkšņi ienācās. Bija 10 minūtes netālu no Dominas ieejas, fiksā ideja, ka vajag vismaz paskatīties uz zābakiem, vīrieša pārliecība, ka vajag vismaz pajautāt manu izmēru, un, voila, man ir jauni zamša zābaki!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2007-12-27 10:07 (saite)
Ar ko ar apsveicam!;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?