Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2006-07-05 10:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
A kāpēc man saprast tos, kas nevēlas saprast mani?:)
Vot Tu, piemēram brauc ar velosipēdu? a tagad iedomājies kā būtu, ja pieņemtu likumu, ka velosipēdisti nedrīkst braukt pa ietvi un arī pa brauktuvi nedrīkst braukt - jo viņi visus tracina un apdraud (kas hipotētiski atbilst patiesībai), pie kam daži velosipēdisti ir norāvuši dāmām somiņas, tb ir zagļi, UN TAGAD viņi drīkst braukt tikai pa to betona maliņu, kas nodala ietvi no brauktuves. Nu kā?:)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]buks
2006-07-05 12:09 (saite)
"valsts visādi traucē viņiem smēķēt, ierobežojot vietas, kurās to iespējams darīt" - baķuška, lielāko smēķētāju daļu tas nekādi netraucē, jo skar mazu krogū dirnētāju procentu.

Aber par riteņbraukšanas kaitīgumu var uztaisīt sāgu uz skaitli3 - atliek tikai aptaujāt autobraucējus kā arī traumu punktu statistiku. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dienasgramata
2006-07-05 12:12 (saite)
uztaisi manis pēc...

bet tas, ka smēķētājiem ir uzmanības deficīts un domāšana darbojas ar aizturi, tas gan ir skaidrs - kur jūs bijāt pirms gada, kad Saeimā PUBLISKI apsprieda šos likuma grozījumus?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2006-07-05 12:28 (saite)
Pirmkārt, man šķita, ka šie vēlas ierobežot smēķēšanu, nevis krodziņus.

Ptrkārt, es jau tad ierosināju, ka krogus īpašniekiem vajag pamainīt statūtus uz "publisko smēķētavu" vai "smēķētāju klubu" (biedra kartes sadrukātas, jebkurš uz skaitli 3 var iestāties klubā, nebiedriem ieeja slēgta - privāts pasākums, neviens netiek diskriminēts). Tas, ka krogus īpašnieki bij par skopu, lai sāktu rosīties, tagad šiem atspēlējas ar katras dienas mīnusiem.

Treškārt, man absolūts pofigs - es par taisnību cīnos, pret plutokrātiem/fašistiem. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2006-07-05 12:42 (saite)
3. punkts +1!;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?