Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2014-12-09 23:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es bieži nemēdzu žēloties. Tb man vismaz pašai tā šķiet. Bet nu ir tā reize, kad gribas drusku pabrēkt par saviem radiniekiem.

No sērijas: pērles un cūkas. Laukos sestdienas pusdienās mūždien tiek ēsti kartupeļi. Vārīti. Kurus māte samizo rūpnieciskos apmēros. Un tad svētdien tie kartupeļi tiek apcepti. Nu tad es tur apcepu arī ķīplokus, sīpolus, pielieku garšvielas, piemēram, hmeli-suneli. Tā taupīgi, jo daudz nav - lai pietiek ilgākam laikam. Koroč šitai svētdienā visi, kas spēj runāt, nāca klajā ar paziņojumu, ka garšsvielas pie kartupeļiem eso fuj, pē. Labi vēl, ka rozmarīnu neatvedu un nepieliku (manā mājā cepti kartupeļi bez rozmarīna vispār skaitās tā kā neēdami), tad droši vien ar bļodu iemestu.
Nēnu, protams, ko var gribēt no cilvēkiem, kuru mīļākā (un vienīgā) garšviela ikdienā ir vegeta, bet nu... Labi vēl, ka neprotestē pre manu vistu marinēšanu jāņogu vai ābolu sulā. Kad tante ar to nodarbojās, marināde sastāvēja pamatā no majonēzes un etiķa - tb kuņģa sāpes garantētas, nezinu kā citiem, man noteikti.
Bet nu labi, koroč, sūds ar viņiem - ceps šiem karbonādes un kotletes, lai priecājās. Stulbie stulbeņi! ;/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2014-12-10 19:38 (saite)
nu bet arī
в чужой монастырь

tu tak arī būtu šokā, ja TAVĀ mājā kādam ienāktu prātā cept Fraņču karbonādes

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-12-12 00:03 (saite)
Nu manā mājā pa lielam virtuvē neviens cits netiek ielaists ;)
Agrāk bija citādi. Es taisīju viskautko, visi ēda, brālis pēc tam lika sievai man zvanīt un receptes salātiem prasīt. Tad pirms kādiem 6-7 gadiem, kad man uznāca lielais pī..., es izlaidu grožus no rokām. Ēst tāpat jau taisīju, bet mehāniski - tās pašas karbonādes, kotletes, utt. Un pa šo laiku viņi ir izlaidušies;/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?