Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2014-07-21 11:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laukos jauki vasarā (kā vienmēr)
Vakar visu dienu lija, intensitātē no "atkal smidzina" līdz "gāž, sasodīts kā gāž". Bet tas jau netraucēja mums ar brāli kopš agra rīta līdz vēlam vakaram bradāt pa pļavu. Sākumā mēs vācām nost veco govju aploku, pēc tam taisījām jaunu - ap kartupeļu lauku. Izklausās, protams, WTF, bet ticiet man - tas bija nepieciešams. Nu vai vismaz - tas šķiet nepieciešams tiem, kas tur dzīvo - mammai un tantei. Gan jau tēvam ar', bet pateikt viņš to nevar ;)
Ja kādam ir gadījies cīnīties ap sapiņķerētām telefonaustiņām vai dziju, tad piedāvāju iedomāties to pašu tikai ar 20 m dzeloņdrāšu. Un vēl man bija ekstrēmā nūjošana - daļa "mietu" ir taisīti no aptuveni 160 cm garām 2 collu diametra ķeta (vai kaut kā tikpat smaga) caurulēm - paņem katrā roka pa šitādai nūjai, uz pleca dzeloņdrāšu rulli un uz priekšu metrus 200-300! Pa zāli, kas izaugusi bezmaz manā garumā. Pilnīgi pat kājas sāp, kas man parasti nemēdz būt.
Lieko enerģiju es, protams, novadīju lieliski. Vienīgi saskrāpējusies esmu tā, it kā būtu džungļos ar panteru baru cīnījusies! :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vineta
2014-07-21 11:28 (saite)
Čeļabinskas metalurģijas kombināta mužiki nervozi pīpē stūrītī ;))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-07-21 11:37 (saite)
Kā pirms gadiem teica Mausoons: "Es domāju, ka Terminators ir tikai viens, izrādās - nē! ";)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2014-07-21 11:39 (saite)
Oi, kā saprotu! Man noriebās jau brišana pa slapju pļavu tāpat vien, tikai ar lietussargu un plecu somu. Un tie odi un dunduri!!! Vai tad odiem ap šo laiku nevajadzēja jau būt gandrīz nemanāmiem? Bet nē, viņu bija melnais tūkstotis, un kombinācijā ar dunduriem man brīžiem radās vēlme gāzties gar zemi un vāļāties kā zirgam. Tev droši vien vēl trakāk, es ar lietussargu varēju pakasīt muguru, bet ar cauruli tas varētu būt grūtāk :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-07-21 11:45 (saite)
Caurule garāka! :D
Jā, tie odi-dunduri arī bija kaut kāds pī! Sestdien, kad bija saule un karsts, brālis pļāva zāli un es grābu, tad domāju, ka noēdīs!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nova
2014-07-21 11:40 (saite)
svjataja korova! bet es pēc ravēšanas tā gaidīju lietu,un ne piles:(
kartupeļi ar dzeloņdrātiem ir varens projekts - jums tur cūkas ar mēri nāk?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-07-21 11:47 (saite)
a mēs sestdien salaistījām dārzu ka vai nu, mož tapēc lija? ;D
šogad nav neviena bijusi (varbūt tāpēc, ka suns beidzot mājās), bet optimisms nemirst - gan jau vēl nākšot! Ja ne šogad, tad nākošgad ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?