Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2014-06-19 00:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar izlasīju National Geographic: ūdens, kas sakarsēts līdz 80 C, sasalst 20 minūšu laikā, kamēr 20 C siltam ūdenim tam ir nepieciešamas 100 minūtes. Kaut k neatceros, ka skolā šitas mums būtu mācīts, es noteikti atcerētos, jo tas izklausās pārsteidzoši (no bioloģijas, ķīmijas un fizikas kursa atceros tikai lietas, kas mani Pārsteidza)!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ravejsledzejs
2014-06-19 11:52 (saite)
a saldētavā to jāšauj iekšā karstu vai vispirms tomēr jāatdzesē?

/es no pamatskolas fizikas par ūdeni šitādu infu neatminu, bet to, ka +4 grādu ūdenim ir vislielākais blīvums, gan.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-06-19 12:18 (saite)
Es sapratu, ka karstu jāšauj iekšā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ravejsledzejs
2014-06-19 12:21 (saite)
būs jāizmēģina...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?