Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2014-05-26 12:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laukos jauki vasarā, protams. Beeeet tikai ne tajā gadījumā, kad ārā +30 un tu esi iesprostots virtuvē. Tb izsprūc ārā uz brīdi, un tev tie plustrīesmit šķiet "oh, kāds patīkams vēsumiņš!". ;/
Vēl Ostaps Benders teica: "Paņikovski, netaisiet no ēdiena kultu!" Ka kāds maniem radiniekiem laukos šito iestāstītu! Pa 2 dienām es cepu kotletes, karbonādes, prosta cūkgaļu un vistu šķiņķīšus (pirts krāsnī, meždu pročem!), izvārīju svaigu kāpostu zupu un uztaisīju auksto zupu. Un vēl sunim putru uz vistu kakliņu bāzes izvārīju. Un tad vēl tā po meloči: taisīju kartupeļu biezeni un cepu kartupeļus ar sīpoliem. Un tas viss 6 cilvēkiem!!! ZB vai ziniet!
Un jums vajadzēja redzēt mana tēva seju, kad sestdien pusdienās bija TIKAI zupa (es izlavījos dārzā sīpolus stādīt un burkānus sēt)! "Pizdjec, kas tas, jūs gribat, lai es badā nomirstu?!"
Un tā augām dienām: paēd brokastis, nomazgā traukus, taisi pusdienas, klāj galdu, paēd pusdienas, trauki, un tad jau sākas gatavošanās vakariņām!...;/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2014-05-26 12:42 (saite)
mhm, un nedēļu no problemo.

otrs modelis, kas man arī ļoti patīk, ir to gatavošanas laiku vnk nostrādāt darbā, kas pašai patīk, un garāmejot paķert kko take-away vai pasūtīt paiku uz mājām. netīros traukus pēc tam var ieņurcīt miskastē :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-05-26 12:46 (saite)
Nu ja, to retu reizi arī var, jo tomēr tā pārtika tāda... kā no kartona man vienmēr šķiet...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?