Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2013-01-14 20:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vienā brīdī pēkšņi nāca atskārsme: ja kādai no mums - sievietēm - kāds mūdzis (dajebkāda dzimuma radinieks/tā saucamais "mīļotais"/netīšām ceļā trāpījies kretīns) ir nodarījis pāri, draudzenes par šo situāciju parasti ir daudz sašutušākas par pašu "abižoto". Un ne jau tikai tādas pa pusei histēriskas kundzītes-holeriķes kā es, kam nedod ēst, dod paārdīties par kaut ko. Nē, par šo tēmu aizsvilsties mēdz arī tās draudzenes, kas allaž maigi-labvēlīgu un humora pilnu skatu pasaulē lūkojušās.
Un kāpēc tas tā notiek, īsti skaidrības nav. Nu par mīļoto jau it kā būtu saprotams - tas mums viņš ir mīlas objekts, kas šoreiz pastulbi uzvedies, tak draudzenēm tas ir nelietis (kretīns un mūdzis, ar tanku izrullēt viņu par maz!), kurš dara pāri mīļotajai draudzenei.;) Kamēr citos gadījumos... kā "Kobrā" saka: kaine ānung!

Un, jā, esmu pateicīga Providencei, ka man šādos aizsvilšanās gadījumos pie rokas nav bijis nekāds ierocis - ne ūdenspistole, ne gaubica - nešaubītos ne mirkli - vai izmantot!;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krii
2013-01-14 21:49 (saite)
Man šķiet, ka tam ir kāds sakars ar (cāļu)mātes instinktu. Tas ir - MAN, lielai, stiprai, varošai, jūs te varat riebeklības runāt, noskurinos un eju tālāk. Bet mazajām, trauslajām radībiņam, kuras es mīlu - NEKAD!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2013-01-14 22:00 (saite)
Tas var būt, jā;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divi_g
2013-01-14 22:30 (saite)
Nezinu, vai mātes instinkts, jo imho kas tāds reizēm arī vīriešiem gadās. Varbūt tas ir kaut kāds kolektīvisms, tb, atbildības sajūta par kaut kādu "kolektīvu".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2013-01-14 22:33 (saite)
Nu jā - "vecāka" instinkts, teiksim tā.:) Atbildība par "savējiem" un vēlme aizsargāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vineta
2013-01-15 06:30 (saite)
Ir tāda lieta, jā. Tur ir tas, ko Krii teica un vispār jau pašam ir vieglāk visu izdzīvot nekā iejusties otra ādā, bet tuva cilvēka ādā mēs iejūtamies ar tādu lielu līdzpārdzīvojumu un, jā, arī varbūt pārspīlējot ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2013-01-15 21:19 (saite)
Zini, vēl man šķiet, ka mēs sevi vērtējam zemāk kā savus mīļos cilvēkus/draugus un tad ir tāds: "Nu labi, gan jau es to biju pelnījusi" vs "Kā drīkst šitā izturēties pret tik lielisku cilvēku kā X?!";)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vineta
2013-01-16 06:40 (saite)
Jā, arī tas ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?