Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2013-01-05 11:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hororskopi
inboksī uzspiedu uz banera: http://horoskopi-2013.lv/?utm_source=horoskopi_inbox_980x90_5&utm_medium=Inbox&utm_campaign=horoskopi_inbox_980x90_5

Un kas sanāca.


Druīdu horoskops.
1. maijs – 14. maijs - vasaras jasmīns nekad nepalaidīs garām savu iespēju, atbildot uz nenozīmīgu lūgumu nekavējoties sāks rēķināt, cik daudz tas izmaksās. Bet dziļi sirdī tic brīnumiem, runā dzeju un sapņo par ideālu mīlestību.
sākumā uzmetu lūpu, sak, neesmu es nemaz tik merkantila pludmale! Pēc tam padomāju un sapratu, ka zināma taisnība ir: ja palīdzība man neko nemaksā (pārvest vecenīti pāri ielai, pārbīdīt mēbeles, pieskatīt bērnus, utt., es tūliņ, davai - man nekas, a cilvēkiem patīkami. Savukārt, ja man palūgs iedot uz neatdošanu n-to naudas summu, es vēl daudz reiz padomāšu! Un dzeju es arī vairs nerunāju, kopš 20 gadu vecuma;)

Un ar to arī beidzās - ziedu, zoroastriešu un mēness horoskopi nav dataisīti, bet klasisko un ķīniešu es no galvas zinu, fi!

Aha, un kā "individuālo" šie man atsūtīja obsčevoiskovoju, tb domātu visiem vēršiem šai pasaulē, pie kam līķītī, tb php formā. Bet nu labi, prognozēs viss pa smuko, daļa tā, kā es jau domāju, tāpēc viņiem piedodu!;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vineta
2013-01-05 11:34 (saite)
Nu da...da
GOBA
15. jūlijs- 25. jūlijs – vasaras goba rada neaizsargātu un trauslu tēlu, kas iegrimusi savos sapņos un dzīvo ilūzijās par nākotni, zaudējot realitātes sajūtu. Ir radoša. Klusībā ļoti vēlas dzīvē visu sakārtot pa plauktiņiem, visam uzlikt etiķetes, tādējādi uz visiem laikiem sagrupēt lietas, lai viss dzīvē kļūtu skaidrs, vienkāršs un loģisks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2013-01-05 11:35 (saite)
Vai ne?!;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2013-01-05 11:52 (saite)
ziemas osim patīk no sevis tēlot svarīgu personu: trīs augstākās izglītības, runā piecās valodās, ir skolots un dzīves lutināts veiksminieks. Prot sevi parādīt un runā kā no grāmatas. Tomēr dziļi sirdī viņš grib izklaidēties un gūt jaunas emocijas. Ir talantīgs, impulsīvs un prasīgs gan pret sevi, gan citiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2013-01-05 11:56 (saite)
Pasaki vēl, ka ne!;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?