Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2011-12-10 10:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vispār gan es jau 3,5 gadus nesmēķēju, bet šis http://www.apollo.lv/portal/news/articles/258409 liek man kā tādam mežakuilim sasliet muguras spalvas. Nu ko viņi vēl izdomās? Aizliegt vārīt skābu kāpostu zupu? Aizliegt cept sīpolus? Tas tak arī smird! Kāda kuram daļa, ko es daru savā teritorijā (balkons ir mana teritorija tāpat kā virtuve), m?!
Pilnīgi piekrītu, ka jāsoda par pīpēšanu kāpņu telpās un par izsmēķu izmētāšanu dajebkurā vietā, bet nu aiziet galējībās, sorry.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]oblica
2011-12-12 17:09 (saite)
Klau, nevajag dzīvot daudzdzīvokļu mājā, ja ir tādas pretenzijas. Iegādā māju Baltezera krastā ar 2 ha terioriju apkārt un dzīvo, pīpmaņus negānīdams.
Man, piemēram, varbūt traucētu Tava krākšana vai sexa laikā izdotās skaņas, kas dzirdamas Tava neaiztaisītā balkona dēļ. ;P
Nu, ko es ar to gribēju pateikt - ja gribi dzīvot neviena netraucēts, tad atrodi vietu, kur to darīt. ja nevari, tad pats vainīgs - dzīvo kā ir un ciet. :P
Bet patiesībā es gribēju pateikt, ka nenormāli kretinē nepīpētāju agresija. Visagresīvākie mēdz būt izbijuši kaislīgie smēķētāji. Tāpat, kā agresīvākie pretalkoholiķi gandrīz vienmēr ir nokodētie alkoholiķi ar diagnozi. Tas ir subjektīvs viedoklis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2011-12-13 18:15 (saite)
Ļoti prātīgs viedoklis.;)
Interesanti tas, ka parasti ļautiņi ar atvērtiem balkoniem pat nemēģina iedomāt, ka kādu varētu kaitināt viņu skaļās sarunas, dziedāšana līdzi koncertam "Vienīgi jums" vai Hermaņa Paukša erotiskās prozas lasīšana sievai pirms gulētiešanas. Viņu pirdieni, protams, smaržo pēc vijolītēm, un bērni ķērc eņģeļu balsīs.
Mani, personīgi, vairāk kretinē, kad augšas kaimiņiene bļauj uz vīru un bērniem, nekā kad viņa pīpē (tad vismaz muti aizver!);/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?