Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2011-12-09 09:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar tā padomāju, ka mož vajag nopirkt ZS piparkūkas. Diemžēl nekas nesanāca. Neesmu es sevi miskastē atradusi, tāpēc neēdīšu kaut ko tādu, kas gatavots no palmu eļļas ("Lielezeru" rudzu piparkūkas) vai margarīna ("Liepkalnu" piparkūkas). Piedodiet par rupjību, bet DIRST lai viņi iet ar saviem mērdekļiem!
Un šodien es vēl esmu mierīga, vakar gan man, stāvot pie RIMI piparkūku stenda, gribējās rupji krieviski lamāties pa visu bodi.

P.S. Varbūt kādai ir parbaudīta garšīgu piparkūku recepte?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kuminjsh
2011-12-09 12:14 (saite)
Nu nez, piparkūkas ar mašīneļļu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nova
2011-12-09 12:19 (saite)
Tu te mani nebiedē. bet nu labi, tās Elvi ar margarīnu, gan jau kaut kā pārcietīsim. man tagad galvenais - pāriest n-to saldumu paciņu šausmas un saslēpt pa stūriem,kamēr sīkie nav plašajam klāstam tikuši klāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2011-12-09 12:23 (saite)
Nu no margarīna jau neizbēgt... Es neesmu tik naiva, lai cerētu, ka kādos cepumos (pat ekoloģiskos un kosmiski dārgos) būs sviests:) Pirms kāda mēneša laukos izcepām mājas cepumus (tos caur gaļasmašīnu maļamos), tos gan es bez sirdsapziņas pārmetumiem kādu puskilo nolocīju;D Bet tā ir cita garša.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nova
2011-12-09 12:41 (saite)
jā. un vēl mani besī ārā, ka tie veikala smilšu cepumi ir tik APLAM irdeni. bet man jau mazuks sviestu lielos daudzumos nemaz nedrīkst ēst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?