Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2011-10-03 18:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Turpinām ņirgāties par garšas kārpiņām, tb ārstējamies ar tautas metodēm. Šodien dzerslis pēc "Tibetiešu receptes" (iespējams, ka šobrīd visi tibetiešu mūki salēcās savās lotosa pozās, bet tā man viņu prezentēja!):
piens
+
medus
+
ķiploki
+
sviests
Visu vāra 20 minūtes.
Sākumā šķita gana labs esam, bet pēdējais malks ar ķiploku ļerpatām un visu mazo bērnu biedu - piena plēvīti drusku tā kā pavilka uz vemsi.

Man kā senam Malahova* cienītājam tas viss šķiet gana bezjēdzīgs (karsts piens+medus=lieliska barotne visām baktērijām). Stāsta gan, ka esot neganti efektīvs. Nu redzēsim, redzēsim...;)

* ne tam, kurš visādus raidījumus vada, bet tam, kurš par organisma attīrīšanu māca.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aizliegts_v
2011-10-04 11:07 (saite)
Es savu klepu parasti dzenu prom ar uzkarsētu pienu un sviestu, palīdz ļoti. Tavs izklausās efektīvāks, kaut vai ķiploku dēļ, vienīgi medus ne katram palīdz, ir cilvēki, kas no tā vēl vairāk klepo. Es tai skaitā. Un 20 min. vārīšana arī liekas jocīga, karsēšana tak iztvaicē un samaitā visus ķiploka labumus, man liekas. Ja nu vienīgi tās ēteriskās eļļas tā pāriet pienā... ej nu saproti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2011-10-04 22:28 (saite)
Vot, man arī tā ķiploku termiskā apstrāde šķita visnotaļ bezjēdzīgs pasākums! Bet nu gan jau tibetieši zina labāk, kas tur fermentējas!;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aizliegts_v
2011-10-05 08:48 (saite)
Tibetiešu fermenti ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2011-10-05 09:26 (saite)
Nu tak!;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?