Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2011-02-15 08:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Variācija par tēmu "Slinkie tīteņi"
Pēdējā laikā mūsu mājās (un jo sevišķi Junioram - 4 litru katls tiek izēsts pa tīro 2 piegājienos) topā ir šāds te čuguna katlā gatavots ēdiens.

Apcep rupji sagrieztus sīpolus (3-4 gab) un uz rupās rīves sarīvētus burkānus (1-2 gab). Pieliek malto liellopa gaļu (600-700 g), arī viegli apcep. Uzkaisa garšvielas (parasti hmeli-suneli + piparus) un sāli, pieber noskalotas grūbas (aptuveni glāzi), tomātus savā sulā (ar visu sulu), izmaisa. Pieber diezgan sīki sagrieztus kāpostus (aptuveni 1/2 kāpostgalvas). Pielej ūdeni "līdz lūpai", nogriež uguni uz to mazāko un atstāj vārīties aptuveni 1 h. Tad pieliek saspaidītus ķiplokus (3-5 daiviņas), izmaisa, nogriež guni vispār un atstāj "ievilkties" uz kādu pusstundu. Beigās pieberam sagrieztus zaļumus un ēdam:)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?