Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2005-02-17 09:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bļa! Maukas, kretīni, idioti!
Vai tiešām nevarētu kāda sabiedriskā organizācija (teiksim Garīgo Invalīdu biedrība vai kas tamlīdzīgs) nodibināt bezmaksas kursus sabiedriskā transporta lietošanā speciāli priekš vīriešiem? Ko? Vai arī padarīt likumīgu idiotu apšaušanu trolejbusos? Es pat sapūlētos un dabūtu licenci da nopirktu ieroci.
Vot kakova XYja pustukšā trolejbusā ir jānostājas pie durvīm un ar savu tizlo ķermeni jānosprosto visas kāpnes,ja netaisies izkāpt?! Par pārējo es nemaz nerunāšu.
Jo ilgāk dzīvoju, jo vairāk pārliecinos, ka vīrieši un loģiskā domāšana/rīcība vairumā gadījumu ir nesavienojamas lietas!

P.S. Kad izgāju no mājas, man bija Ļoti Labs garastāvoklis...
P.P.S. Ļoti ceru, ka tiem abiem idiotiem no trolejbusa uz pimpjiem uzmetīsies suņanagla - lai nevar lāga ne pačurāt, ne nopisties!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]maris
2005-02-17 09:32 (saite)
Nu portfelis nav tipisks kabatas zagļa darba rīks, tas tiesa.. Bet esmu redzējis ļoti zolīdus kabatas zagļus :) A kāda tad tev bija pieredze ar jamiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2005-02-17 09:40 (saite)
1) Maks ar 5 Ls un mēnešbiļeti mīnusā;)
2) Maks tika atdots atpakaļ, es pat nezinu kādu apsvērumu pēc: varbūt uztaustīja, ka tur tikai 2 Ls oder izskatījos pēc tādas, kas ne tikai sarīkos briesmīgu skandālu, bet arī visus viņus piekaus (tur kā reiz bija grupa no 3 cilvēkiem + spiešanās pie durvīm).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?