Kurvjzieža kontemplācijas

Kad būšu de Rozmonda kundzes gados

Krāšņais Kurvjziedis

Kad būšu de Rozmonda kundzes gados

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lieliski varu iztēloties, kā pēc gadiem 40, cienīgi kūpinādama cigāru šūpuļtīklā, viedi pravietošu savām jauniņajām sekretārēm Baisās Patiesības:

- Tu, mazo smukģīmīt, kura žēlojas par to, ka aiz nosauļotā dekoltē un mīlīgās sejiņas nav lāga saskatāma tava dziļā dvēsele, saņemies un uzklausi Pirmo Baiso Patiesību - ar Cosmopolitanu un pāris pavārgrāmatām pabarotas dvēselītes vienmēr būs par švaku, lai izspīdētu cauri smiņķa kārtai, un labi vien, ka tā. Ja tagad esi jauka zostiņa, tad neizplūktām uzacīm un desmit liekiem kilogramiem, tu būtu tikai nesmuka zoss, tāpēc turpini saudzēt savu smukumu, cik vien vari. Jo neba nu Kafku tagad skriesi lasīt, ja!

- Tu, herbarizētā zilzeķe, kas sprediķo ka vīrieši baidās no gudrām un stiprām sievietēm, esi gatava Otrajai Baisajai Patiesībai - viņi baidās tikai no sievietēm bez seksapīla, bet ar gudrību vai spēku tam ļoti maz sakara.

Un tad es atkal ievilkšu dūmu, izpūtīšu zilu, smaržīgu mākoni un sīki ķiķināšu, zinādama, ka man vairs nav briesmīgi apvainojumi nedz vecumā, nedz resnumā, nedz kādās citās sērgās.
  • ak...man pat tos 40 nevajag lai pateiktu, tak neviena neprasa;)
  • :)))
    • bet par to kafku man ir kreņķis mazliet. buutu man nosauljots dekoltee un kaadi astōnji gadi mazaak, toch uztvertu dikti persooniigi!
      • Gribi teikt, ka Tev pirms astoņiem gadiem arī bija tendence čiepstēt: "Ak, es tik smuka, es tik smuka, ka neviens nenovērtē manu dižo prātuT" - kas tik raksturīgi visām, kuru prāts, kā reizi tiek ļoti pareizi novērtēts?:)
        • gribu teikt, ka neesmu lasījusi kafku. :/
          pirms astoņiem gadiem studēju fiziku, biju klases audzinātāja un fizikas učotāja un manas lillā ezīšfrizūras, kovbojnieku un tetovējuma dēļ neviens tā īsti tam negribēja ticēt, bet es gan nečiepstēju - es slīcināju bēdas viskijā un slēpos cigarešu dūmos, so drīzāk rūkšana ne čiepstēšana tur sanāca. :)
        • es pirms apmēram astoņiem gadiem konkrēti šitā (gandrīz vārds vārdā) Tīronam pateicu :D
  • Trakā sieviete!!! Tu tik smuki pateici, ka man pilnīgi dvēsele notrīsuļoja no smiekliem!!!

    /aplausi Dāmas un Kuņģi!! Tā ir mūsu Krī!!

    Salūts, šampānieša plaukšķi un kājās stāvošu ļaužu aplausi un ovācijas!
  • Nja. Man tā vietā pēc gadiem 20 nāksies stāstīt to pašu muskuļotajai sanitārei Pelagejai, kura būs ieradusies, lai painteresētos, vai esmu jau pagalam, vai arī vienkārši šodien švaki izskatos.
  • :D
  • Tieši tāpēc es mēdzu lasīt Kafku (tikai "viens no"). Aptuvenais domu gājiens: tā kā pirmo fundamentālo kvalitāti (smukums) nepiedāvāju, tad aizrijieties, seklie, ar otro (pārgudrība).
  • es nesapratu, ko Tu ar to domāji.
  • nu Cieniitaa - ja tu shitaa turpinaasi - es vienkaarshi Nespeeshu Cibu nelasiit, vai /ak manas greeciigaas domas/ to pamest!
    Veel viena peerle, ko atminju puuraa ielipinaat!
    -
    vizualizeeju un smaidu - un izjuutu to cigaara smarzhu un jauno "daamu" satraukuma drebuljus... Bauda
  • es savulaik cietu no taa, ka visi mani gribeeja, bet manupraat neviens mani nesaprata. ljoti piepuuloties to gan var pabaazt gan zem pirmaa, gan otraa.
Powered by Sviesta Ciba