Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Kad būšu de Rozmonda kundzes gados

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lieliski varu iztēloties, kā pēc gadiem 40, cienīgi kūpinādama cigāru šūpuļtīklā, viedi pravietošu savām jauniņajām sekretārēm Baisās Patiesības:

- Tu, mazo smukģīmīt, kura žēlojas par to, ka aiz nosauļotā dekoltē un mīlīgās sejiņas nav lāga saskatāma tava dziļā dvēsele, saņemies un uzklausi Pirmo Baiso Patiesību - ar Cosmopolitanu un pāris pavārgrāmatām pabarotas dvēselītes vienmēr būs par švaku, lai izspīdētu cauri smiņķa kārtai, un labi vien, ka tā. Ja tagad esi jauka zostiņa, tad neizplūktām uzacīm un desmit liekiem kilogramiem, tu būtu tikai nesmuka zoss, tāpēc turpini saudzēt savu smukumu, cik vien vari. Jo neba nu Kafku tagad skriesi lasīt, ja!

- Tu, herbarizētā zilzeķe, kas sprediķo ka vīrieši baidās no gudrām un stiprām sievietēm, esi gatava Otrajai Baisajai Patiesībai - viņi baidās tikai no sievietēm bez seksapīla, bet ar gudrību vai spēku tam ļoti maz sakara.

Un tad es atkal ievilkšu dūmu, izpūtīšu zilu, smaržīgu mākoni un sīki ķiķināšu, zinādama, ka man vairs nav briesmīgi apvainojumi nedz vecumā, nedz resnumā, nedz kādās citās sērgās.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba