Kurvjzieža kontemplācijas

Paturpinot -

Krāšņais Kurvjziedis

Paturpinot -

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Otrs kritiku neizturošais arguments -
"Un vispār - visu šo "ai, dāvanas, dāvaniņas!" rezultātā plaukst un zeļ visādu stikla ežu ražotāju un tirgotāju bizness. Viens panikā nopērk stikla ezi, jo nevar neko saprātīgu izdomāt, bet dāvana tak ir jādāvina! Otrs izliekas, ka par šo stikla ezi ir sajūsmā. Uzliek uz bufetes, mokās, jo netīrs stikla ezis izskatās nejauki, bet putekļus no tā izslaucīt nav iespējams. Tad, kādu dienu tas stikla ezis no bufetes nogāžas tomēr. Apdāvinātajam tieši uz kājas. Un saplīst. Apdāvinātais, par spīti caurumiem kājā, atviegloti nopūšas. Un ar nelielu satraukumu gaida nākamo dāvanu. " (c)Unpy

Raugi, ja es nemāku cept pīrāgus, tad es godīgi pasaku - man sanāk sūdīgi pīrāgi, tādi, kas nevienam negaršo.
Bet vieglāks variants, protams, ir pasludināt visu konditorejas nozari par nožēlojamu komerciālu ļaunumu.
  • problēma, ir tur ka no tevis sagaida, taču faktiski prasa tieši pīrāgus, tieši šeit un tagad.

    tas tāpat kā katrs tirgotājs apgalvo, ka viņa misija ir apmierināt klientu vēlmes. taču retais tam patiesi tic.
    • Ja nesanāk pīrāgi, cep kotletes!
      Kurš teicis, ka dāvanai jābūt kartona kastē iesaiņojamai lietai, ka tas nevar būt kaut kas cits - nezinu, pasākums, notikums, vakariņas, atpūta divatā, vvz, - kas sagādā prieku konkrētajam cilvēkam?!
      • kas sagādā prieku konkrētajam

        dažiem prieku sagādā iespēja netikt iesaistītiem tajā prezentu drudzī.. ;P
      • A man nesanāk cept kotletes/pirāgus "uz pasūtījuma". Nesanāk un viss. Un neesmu gatavs uzbāzties ar sevis lieliski izaudzēto ķirbju ražu it visiem apkārtējiem tikai tālab, ka kaut kas ir jādāvina un man pašam ķirbji tīri labi patīk.

        Nu, ir, protams, tie pašpārliecinātie cilvēki, kuri apkārtējiem iegādā krāmus , kas Principā pašiem patīk, bet ne tik ļoti, lai ievietotu kādā no saviem tik ļoti piekrautajiem plauktiem un rezultātā dabon dubultu gandarījumu:

        1.wiii, cik smuku(jauku, noderīgu) dāvanu iegādāju!
        2.pavei, cik esmu labs/laba, atšķirībā no tiem īdētājiem, kuri Noteikti savus tuvos nekad neapdāvina, kur nu vēl ziemassvētkos!

        Un pēc tam - a ko tas kretīns man par stikla ezi uzdāvinājis?! Kretīns, kretīns, kretīns! Es šim elegantu misiņa enģeli, aber viņš man - stikla ezi, nevis gredzenu ar briljantu! Ka nedabon pa galvu!
  • Par dāvanām runājot - ne pārāk sen lasīju vai dzirdēju par kaut kādu amerikāņu profesoru, kam pagrabā stāvot kastes, kurās sakrautas visādas dāvanas, un uz kastēm sarakstīts, kas tās sadāvinājis. Kad nu kāds nākot ciemos, tad profesors no pagraba uznesot attiecīgo kasti, dāvanas smuki izņemot un izvietojot glīši redzamās vietās, lai viesis pats tās redz, un kad viesis ir projām, tad atkal saliekot atpakaļ kastē un nonesot pagrabā. Vienkārši un gaumīgi, un viesis redz, ka viņa dāvanas ir novērtētas :)
  • Man pamazām sāk likties, ka strīdēties par dāvanām Ziemassvētkos ir tas pats, kas strīdēties par/pret homoseksuālismu. Ir kaudze stulbību no vienas puses, kaudze normālu un ļoti prātīgu atbilžu no otras, tak nekas nemainās gadiem ilgi un katrs tāpat dara, kā grib.
  • Un tad brīnies, ka pa pasauli staigā konditori stāstīdāmi kā garšīgus pīrāgus cept... :)

    Istjinu glagoļiš odnako!
Powered by Sviesta Ciba