Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un diezgan sen jau man liekas, ka viens no slimīgākajiem latviešu sabiedrībā kultivētajiem mītiem, kas nežēlīgi kropļo cilvēku attiecības, ir vēstījums par vīriešu skaitlisko mazākumu. Variācija - normālu, resp., psihiski veselu un neubagojošu vīriešu mazākumu.
Nē, es saprotu, katrā no mums snauž vecmāmiņu un vecvecmāmiņu karalaiku šausmas. Bet to vārdā joprojām tūkstoši abu dzimumu cilvēku diendienā turpina dzīvot, briedēdami kompleksus, kas tikai sākotnēji šķiet smieklīgi.
  • Bet par brīvu un "ņemamu" vīriešu mazākumu vecumā virs 20 gadiem Tu taču piekritīsi? :)
  • Nu, mīts vai ne mīts, bet es nudien pazīstu tikai kādus 2-3 gab. normālus, brīvus, heteroseksuālus vīriešus "ņemamā" vecumā. Toties sievietes ar šiem pašiem parametriem.... uuuu... dafiga i boļše;>
  • pēc statistikas - sieviešu pārsvaru veido sieviešu ilgākais dzīves ilgums, tā ka pēc 80 gadiem patiešām grūti atrast parneri ...

    reāls pārsvara pamats ir izglītībā - no lauku skolām meitenes aiziet studēt un paliek pilsētā, puiši paliek uz vietas (vismaz manā ciemā tā ir), tā ka laukos vairāk puišu, pilsētās vairāk meiteņu. mēs esam pilsētā. turklāt gribam izvēlēties no līdzīgi izglītotiem tipiem, kuru ir maz.

    vēl runājot par mazākumu vairošanās aspektā - tāds, manuprāt, ir, jo vismaz 10% vīriešu esot citādāk orientēti, kamēr sievietēm šis % esot stipri mazāks (nezinu, kāds).

    bet neesmu manījusi tādu nobriedinātu kompleksu. tikai dzirdējusi tādus tekstus purpinām no dažiem jauniem eksemplāriem, kurus neviena vēl nav savākusi.
  • piebildīšu - nesen biju uz balli vienā ar tehniku saistīā uzņēmumā. tur bija visādi inženieri, un ak! visos vecumos un visās brīvības pakāpēs!

    nevajag meklēt brīvus vīriešus sieviešu tualetēs un citās sievietēm domātās vietās, piemēram, mūsu darba vietās.
  • pēdējo piecu-sešu gadu laikā esmu manījusi apmēram tikpat daudz man tīkamu vīriešu. jāsaka, ka izcils nesabiedriskums un mājās tupēšana man ir aktuāli tikai kādu gadu pusotru.
    iespējams, es esmu šausmīgi izvēlīga.

    es pat nezinu, ko es darītu, ja mani baigi interesētu visādi tur vīrieša meklējumi. grieztu vēnaz, laikam.
  • Vīriešu nav. Fakts.
  • ak, tad pameklēsim normālas sievietes, cik tad mums jamo sanāks uz simts kvadrātkilomtriem dzimtenes?
Powered by Sviesta Ciba