Kurvjzieža kontemplācijas

Paklāji

Krāšņais Kurvjziedis

Paklāji

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pagājušās nakts sapnī (zinu, ka neevienu neinteresē sveši sapņi) es kopā ar draugu-kolēģu-studiju biedru grupu biju Azerbaidžānā. It kā uz konferenci.
Cits jau nekas, bet viesnīcā vienīgā iespēja pārvietoties starp stāviem bija līst augšp un lejup pa sienas paklāju, ķeroties bārkstu pušķos.
Es to paveicu vairākas reizes (par laimi bija jātiek tikai uz trešo stāvu), un tagad man visu dienu sāp plecu muskuļi.

Pamodos, protams, īgna un pārgurusi.

Āa, un vēl mani bija aizkaitinājuši grupas biedri, kuri visi gribēja, lai es viņiem tulkoju un neticēja, kad es stāstīju, ka azeru valoda nemaz nav līdzīga farsi (ja neskaita dažus kopīgus aizguvumus no arābu valodas), un es tajā nekā nesaprotu.

Būtu labāk kopojusies ar inkubiem, goda vārds!

Diena mani ieslēdza ekseļa tabulās, skumu un raudāju, pa kluso Googlē klabināju "vakances, kultūra, izglītība". Rīt būs jāatgriežas ekselī. Ja nepalikšu tajā paklājuu pasaulē.
  • o_O mani interesē, es vienmēr lasu, citreiz pārņemu, šito gan es negribētu, pilnīgi šermuļi skrien pāri kauliem, ja man būtu jārāpjas pa paklāju bārkstīm, es laikam nevarētu
  • Man diezgan regulāri sapņos atkārtojas motīvs, ka kaut kur ir jākāpj pa kāpnēm, bet tur ir kaut kādas dzegas bez margām, vai vispār kāpņu nav, vai kas tamlīdzīgs, un man gan dzīvē, gan sapnī ir bail no augstuma. Saprotu izjūtas :)
  • Tik ļoti reāli iztēlojos rāpšanos pa bārkstīm... brrr
    Ja tas par darbu, varbūt tiešām jāmaina...
    • ne velti es par to regulāri iedomājos....
      Protams, visu to manā darbā, kas ir ārpus ekseļiem, es mīlu. (Bet nekā daudz jau nav palicis...)
  • Nu...bet, ja no gaišās puses - Harijs Poters skrēja stacijā betona sienā.:) Un, ja atmiņa neviļ - lifts bija telefonbūdā...;)
    Man bija izveidojies priekšstats, Tevis rakstīto lasot, ka Tev vairāk darīšana ar tekstiem, literatūru...re cik greizi.:)
    • Es arī biju iedomājusies, ka pamatā strādāšu ar tekstiem un literatūru, nevis ar tiem jobanajiem ekseļiem.

      Rūgti un sāpīgi pievīlos.
  • Man pagājušajā naktī sapnī taisīja operāciju. Bija jāgaida ārsts, tikmēr medmāsa man vēnā ielika katetru(?) un pēc kāda laika ļoti izbrīnīti runāja par to, ka es tik ātri zaudēju asinis, jau esot 3 litri donora asiņu ielaisti. Es pie sevis domāju, ka vai tas nesanāk, ka man jau visas asinis ir nomainītas, bet skaļi teicu māsiņai, ka tad jau laikam man jāmeģina nomierināties, jo satraukumā sirds sitas ātrāk un pumpē vairāk asiņu. Nudien nesaprotu, no kurienes mana smadzenes ģenerē visu šito.
  • Tas sapnis diezgan precīzi atbilst manam priekšstatam par tevi.
Powered by Sviesta Ciba