Kurvjzieža kontemplācijas

Maskulinitātes spožums, ne posts

Krāšņais Kurvjziedis

Maskulinitātes spožums, ne posts

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ai, un, ja nu par manu personisko gaumi - visseksīgākais vīrietī ir racionalitāte (ieskaitot spēju un prasmi loģiski korekti argumentēt) un perfekta robežu izjūta - tā, kas ļauj nemanipulēt un nepakļauties manipulācijām.

Ārpus erotiskā konteksta var draudzēties arī ar visiem aizrautīgajiem zēniem, kuriem nekad nevarēs iemācīt lietot pat Aristoteļa loģisko kvadrātu, ar visiem ideoloģiju sludinātājiem, ar lādzīgi žūpīgajiem mačo, ar sportistiem, dejotājiem un metroseksuāļiem, ar žurku skrējienā pagurušiem japīšiem, ar neirotiskiem dzejniekiem un čakliem, muskuļotiem remontstrādniekiem. Viņus var mīlēt kā brāļus, kā čomus, kā cīņubiedrus. Ar viņiem var sadzert, pļāpāt un strīdēties. Var slēpties no vēja viņu žaketēs, var dot padomus, kā salabt ar brūti, var ļaut savā istabā uz dīvāna izgulēt paģiras, var ar kafijas krūzēm kopīgi rāpties uz jumta saullēktu skatīties, akdies, var pat mierinājuma vai iepriecinājuma vārdā vienreiz nokniebties.

Bet lai skatītos viņa acīs ar vieglas aritmijas trīsām krūšukurvī un ar eiforiski ļodzīgiem ceļgaliem gaidītu katru tikšanos arī vairāk kā desmit gadus pēc pirmā randiņa... nu, jā - tur jābūt tam loģiskajam kvadrātam un "Alfas" nometnei jaunības anamnēzē un stingri konturētam personiskajam kodolam.
  • "Alfas" nometne, laba nometne, ko tu izsvītroji "Alfu"? Bet, nu, tur jau arī visādi frukti. Čomi, tobiš.
  • Rezumē šķiet ir šīs dziesmiņas piedziedājumā. :)
  • Racionalitāte UN perfekta robežu izjūta, loģiskais kvadrāts UN stingri konturēts personiskais kodols. Es saprotu, ka abi ir ļoti, ļoti svarīgi, bet ja tu lieto vārdu "visseksīgākais", tad lūdzu izvēlies vienu.
  • Pēc šī ieraksta uzreiz atcerējos kā Artis Svecē sēdēja K-Suni kopā ar divām skaistām meitenēm un dzēra vīnu. Viņš viņām kaut ko stāstīja par un viņas visu laiku smējās. Tad vēl atceros, kā Tīrons vienā pasākumā neklausījās, kas notika uz skatuves, bet kopā ar kādu meiteni jokoja par LSD, sāka dzert viesmīļu salikto vīnu, meitene tik smējās
    Izskatās, ka bez Aristoteļa vēl svarīgi ir spēja sasmiedināt un kopā piedzerties
    • Svece un Tīrons vienkārši ir gudri. Gudrība kompensē ne visai glītu ārieni ( piedod, Arti, piedod, Uldi), pieņemu, ka vīriešiem vēl biežāk nekā sievietēm. (Kaut gan gudrām, asprātīgām un ne visai glītām sievietēm mēdz būt kvalitatīvākas attiecības ar vīriešiem nekā skaistām, stulbām nimfām).

      BET - sasmīdināt, ielīksmot un varbūt pēc tam tādu iereibušu, smejošu izdrāzt ir kaut kas cits nekā uzturēt savu pievilcību ilgākās attiecībās. Ieraksts vairāk bija par to otro.
Powered by Sviesta Ciba