Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Maskulinitātes spožums, ne posts

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ai, un, ja nu par manu personisko gaumi - visseksīgākais vīrietī ir racionalitāte (ieskaitot spēju un prasmi loģiski korekti argumentēt) un perfekta robežu izjūta - tā, kas ļauj nemanipulēt un nepakļauties manipulācijām.

Ārpus erotiskā konteksta var draudzēties arī ar visiem aizrautīgajiem zēniem, kuriem nekad nevarēs iemācīt lietot pat Aristoteļa loģisko kvadrātu, ar visiem ideoloģiju sludinātājiem, ar lādzīgi žūpīgajiem mačo, ar sportistiem, dejotājiem un metroseksuāļiem, ar žurku skrējienā pagurušiem japīšiem, ar neirotiskiem dzejniekiem un čakliem, muskuļotiem remontstrādniekiem. Viņus var mīlēt kā brāļus, kā čomus, kā cīņubiedrus. Ar viņiem var sadzert, pļāpāt un strīdēties. Var slēpties no vēja viņu žaketēs, var dot padomus, kā salabt ar brūti, var ļaut savā istabā uz dīvāna izgulēt paģiras, var ar kafijas krūzēm kopīgi rāpties uz jumta saullēktu skatīties, akdies, var pat mierinājuma vai iepriecinājuma vārdā vienreiz nokniebties.

Bet lai skatītos viņa acīs ar vieglas aritmijas trīsām krūšukurvī un ar eiforiski ļodzīgiem ceļgaliem gaidītu katru tikšanos arī vairāk kā desmit gadus pēc pirmā randiņa... nu, jā - tur jābūt tam loģiskajam kvadrātam un "Alfas" nometnei jaunības anamnēzē un stingri konturētam personiskajam kodolam.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba