Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tiešām joki par tēmu "kad grābstās, tad šīs sūdzas par harasmentu, kad negrābstās - apvainojas un sauc par einuhu, ak, mēs nabaga, nabaga vīrieši!" kādam vēl pēdējo 100 gadu laikā liekas smieklīgi, un ir ilūzija, ka kaut ko šīs sērijas vēl var pateikt kaut cik svaigi, nevis bezcerīgi nožļembāti?
  • acīmredzot, bet nu.. kā lai to maigi pasaka, mēs tomēr province, pie mums viss nonāk vēlāk?
    • Nujā, un, ja meičas par kaut ko ķiķināja vectētiņa jaunībā, tad jāizmēģina, vai neiespurgsies arī tagadējās.
  • joki nav smieklīgi, smieklīgs ir vienīgi apstāklis, ka tēma atspoguļo zināmu daļu no tādas realitātes, kura, manuprāt, pēc PSRS sabrukuma sāka strauji beigties (think next generations), bet (a) vēl nav pilnvērtīgi beigusies un (b) palīdz uzturēt jucekli cilvēku izteikumos, ja viņiem ir tāda nosliece.
    • Kaut kā tā, jā. Pieņemu, ka uz rietumiem no Polijas par šo pēdējoreiz jokoka ap to laiku, kad Moems sarakstīja "Teātri".
    • T.i., es saprotu, ka tā ir nereflektēta aizsargreakcija. Mani skumdina, ka to pauž vīrieši, par kuru ja ne intelektu, tad gaumi esmu bijusi labākās domās.
      • Mmm... es neesmu drošs, vai tu noticēsi, bet aicinu pievērst uzmanību tam, ka runa ir ne tikai par vīriešiem, bet arī par to, ka viņu neveiksmīgie joki joprojām savā mērā atspoguļo kādu daļu realitātes.

        Joprojām, lai arī stipri mazāk, ir reāli sastapt sievietes, kuras dažādu iemeslu dēļ -- droši vien jau biežāk neapzināti -- sagaida, ka viņām pievērsīs uzmanību veidā, kas jau klasificējas vai robežojas ar uzmākšanos, pirms viņas paudīs savas vēlmes.
        • Es visnotaļ ticu, ka heteroseksuālam vīrietim ir vairāk iespēju uzzināt par deviantu sieviešu uzvedību, nekā citām sievietēm.:)
          Protams, te prasītos ļoti izvērstas gadījumu analīzes, lai saprastu, kas tieši bijis nesaprašanās pamatā - kurā brīdī, piem., kautrība noturēta par intereses trūkumu un tieši kuru signālu, vai to neesamības dēļ. Taču tik precīzi restaurēt visu verbālo &neverbālo komunikāciju, kā arī situatīvo fonu ir praktiski neiespējami.
          Tam, ka vienīgais, ko saprot, ir brutalitāte, atzīšos, tiešām ir ļoti grūti noticēt. Taču izslēgt šādu cilvēku eksistenci tīri teorētiski nevaru.
  • Uzliec, lūdzu, man banu!
  • Tak visām pusēm nekā svaiga nav. Kā jau teicu, svaigi būtu izstrādāt elementāru piramīdveidīgu infografiku, līdzīgu Maslova pseidopiramīdai, kur augšā būtu izvarošana, kaut kur pa vidu - uzšaušana pa pēcpusi un apakšā slavenie "siekalainie skatieni"; vienā pusē instrukcijas sievietēm, kas jādara(kurā brīdī iet uz policiju, kurā brīdī savādāk risināt), ar ko tādu saskaroties, otrā vīriešiem, kas kādā mērā kur pieļaujams (nu, ka būtu tikai teicami, ja sanāk "siekalaini skatīties" uz sievu sudrabkāzās, bet citos gadījumos ne). Un tad visu šito ieviest mācību programmā skolās. Bet nē, visu jau var atrisināt ar #arīmanarīmanirparkociest.
    • Unpijam tak bija speciāls aizgalds kur apbižotajiem paraudāt, tepat cibā, ``vīru lietas`` saucas, vai tad ne? Tie nabadziņi tur droši vien taisa piramīdveidīgas infografikas :D
      • Redzi jel, mans mazais draugs, sievietes pacēlušas problēmu, ka vīrieši savās seksuālajās dziņās mēdz būt vardarbīgi kretīni un tā tas neapšaubāmi ir. Es piedāvāju kādu nebūt, varbūt sūdīgu, bet risinājumu, kā šo starpdzimumu seksuālo padarīšanu padarīt abām pusēm saprotamāku, tādejādi iespējamā nākotnē kaut drusku normalizējot to. Kamēr tu piedāvā pateikt "unpy ir pimpis". Ok. Un?
Powered by Sviesta Ciba