Kurvjzieža kontemplācijas
Krāšņais Kurvjziedis
View
Jaunākais
Arhivētais
Draugi
Par sevi
krii
23.12.15
10:45
Nu, nu? Vai
rosola
sastāvdaļas jau iepirktas?
tessera
23.12.15
11:01
Lielisks apraksts, paldies! :)
Un lai priecīgi ar to seju.. :D
krii
23.12.15
11:37
Jā, rosolam jābūt tādam, lai sejai ir priecīgi.:)
martcore
23.12.15
11:08
rosols ir jāsāk no marinētu gurķu sagriešanas
tālākajam nav nozīmes
krii
23.12.15
11:38
Ej nu! Vai tad ar seju plikos marinētos gurķos kritīsi? Skaidrs, ka visam tālākajam arī ir nozīme!
lauwa
23.12.15
11:17
Bez rosola jau nav svētku! Protams, ka viss gatavībā.
krii
23.12.15
11:39
Tas labi, tas labi.
shelly
23.12.15
11:28
Man ir sapirktas sastāvdaļas bezglutēna kūkai, kādi rosoli!
krii
23.12.15
11:39
Rosolā glutēna nav!
shelly
23.12.15
12:40
Bet blogs kolosāls, liels paldies :)
krii
23.12.15
13:02
Es arī dikti priecājos, kad ieraudzīju.
lavendera
23.12.15
11:41
Es principā neēdu rosolu, ēdu tikai rasolu.
krii
23.12.15
11:45
Tas ir tas, kas sanāk, ja uz pusi samazina "o" un piegriež vienu "a"?
anonymous
23.12.15
19:11
Pirmskara receptēs gandrīz visās ir piekodināts izmantot arī siļķi un/vai nēģus. Un tas nudien ir tā vērts. Umami.
krii
23.12.15
21:19
Es kaut kad reiz taisīju zivju salātus pēc rosola principa - t.i., gaļas vietā liku kādu no žāvētajām zivīm (skumbriju, vai?). Nebija ne vainas.
anonymous
23.12.15
21:21
Tas jau skaidrs, bet arī klasiskajam rosolam (ar cepeti, nevis desu, jo mājās jau, protams, nekā nav) tā zivju piedeva ļoti nāk par labu.
krii
23.12.15
21:26
Jā, gaļas un zivs vienlaicīga iekļaušana no manis prasītu drosmi.:)
anonymous
23.12.15
21:28
Zivs (vai zivis) te darbojas vairāk kā garšviela. Līdzīgi kā anšovi, piemēram, receptē ar tomātu mērcē sautētu veselu puķkāposta galvu.
Powered by
Sviesta Ciba
Un lai priecīgi ar to seju.. :D
tālākajam nav nozīmes