Nu, nu? Vai rosola sastāvdaļas jau iepirktas?
- anonymousPirmskara receptēs gandrīz visās ir piekodināts izmantot arī siļķi un/vai nēģus. Un tas nudien ir tā vērts. Umami.
- kriiEs kaut kad reiz taisīju zivju salātus pēc rosola principa - t.i., gaļas vietā liku kādu no žāvētajām zivīm (skumbriju, vai?). Nebija ne vainas.
- anonymousTas jau skaidrs, bet arī klasiskajam rosolam (ar cepeti, nevis desu, jo mājās jau, protams, nekā nav) tā zivju piedeva ļoti nāk par labu.
- kriiJā, gaļas un zivs vienlaicīga iekļaušana no manis prasītu drosmi.:)
- anonymousZivs (vai zivis) te darbojas vairāk kā garšviela. Līdzīgi kā anšovi, piemēram, receptē ar tomātu mērcē sautētu veselu puķkāposta galvu.