Nu, nu? Vai rosola sastāvdaļas jau iepirktas?
anonymousPirmskara receptēs gandrīz visās ir piekodināts izmantot arī siļķi un/vai nēģus. Un tas nudien ir tā vērts. Umami.
kriiEs kaut kad reiz taisīju zivju salātus pēc rosola principa - t.i., gaļas vietā liku kādu no žāvētajām zivīm (skumbriju, vai?). Nebija ne vainas.
anonymousTas jau skaidrs, bet arī klasiskajam rosolam (ar cepeti, nevis desu, jo mājās jau, protams, nekā nav) tā zivju piedeva ļoti nāk par labu.
kriiJā, gaļas un zivs vienlaicīga iekļaušana no manis prasītu drosmi.:)
anonymousZivs (vai zivis) te darbojas vairāk kā garšviela. Līdzīgi kā anšovi, piemēram, receptē ar tomātu mērcē sautētu veselu puķkāposta galvu.