Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Diemžēl šorīt izlasīju interviju ar Parādnieku un viņa iebaidīto mazohistisko kundzīti. Visu dienu sajūta, it kā būtu apēdusi kādu iepuvušu pārtikas produktu. Viņi abi nepārprotami ir ideālie Rudzīša pacienti.
  • Ha, ar pārgulēt var arī saprast palikt pa nakti, jo citur nav kur palikt, bet bez jebkāda seksa vai pat romantiskas ievirzes. :)

    Jā, interesanti, cik ļoti atšķirīgi mēs varam skatīties uz lietām.

    Bet es tomēr gribētu dzirdēt to atbildi, ko katrs būtu darījis tajā situācijā, kad būtu uztaisīts bērns ar citu sievieti.
    • man būtu grūti uztaisīt bērnu kādai sievietei :'(
    • bet, ja nopietni, es nespēju iedomāties nekādu konfliktu starp ticību un vēlmēm savā gadījumā (esmu pragmātiska kā zābaks), turklāt līdz tam nenonāktu, jo es informētu visus iesaistītos, ka man ir radušās vēlmes stāties paralēlās attiecībās (ja tās būtu pietiekami nopietnas), un pārrunātu rīcības variantus. taču pirms tam iilgi padomātu, kāpēc man tādas vēlmes vispār ir radušās un vai ar tām nevar tikt galā savādāk (cilvēki=problēmas).
      • Tu vienkārši izvairies no atbildes. Skaidrs, ka nenonākot līdz tam, problēma atkrīt. Bet realitātē tāda problēma notiek ļoti bieži. Un tad vai nu tev ir vienalga, ko tad darīt, jo uzskati, ka situāciju vairs nevar kontrolēt, vai arī tomēr ir kāds rīcības plāns, kas ir mazākais sliktums no visiem sliktumiem.
        • tu domā, ka neesmu saskārusies ar šādām sajūtām un problēmām? es tev aprakstu savas reālās taktikas.
          • Nu, ok, pieņemu, ka "Man nav ne vismazākās idejas" ir tava galīgā atbilde.
            • pieņemt tu vari, ko vien tu gribi :)
            • bet ok, es sasprindzināju savu trūcīgo iztēli un iedomājos sevi par pohujistisku vīrieti, kurš nerubī no kontracepcijas, esam. man ir mīļākā stāvoklī un sieva, kas par to nezina. again, bērna nebūtu, jo es uzstātu uz abortu. ir skaidrs, man šādas attiecības ir tikai papildinājums, nevis vērtība pašas par sevi, un liekus apgrūtinājums nav vajadzīgs. un diez vai es justu kādus sirdsapziņas pārmetumus, jo sk. augstāk. again 2, nespēju iedomāties sevi neesam kontracepcijas frīkam ---> attiecīgi, ar mīļāko nodarbotos tikai ar orālo seksu vai smth, jo prezervatīvi pieviļ un tā, bet te man vajag pilnīgu drošību.
    • jo es esmu bremze un neticu, ka var iemīlēties no pirmā skatiena (nevar mīlēt, ko nepazīsti), attiecīgi, man ir kkādas projekcijas un jāpadomā, kāpēc man tādas šajā brīdī ir.
    • Man kā sievietei gan ir diezgan neiespējami iztēloties, kā tādā situācijā jūtas vīrietis; bet ja spriežam tikai pēc rakstura īpašībām, es droši vien justu, ka esmu savārījis baigos sūdus, esmu vainīgs - un pēc to atklāšanas ir sievas ziņā, izlemt, vai un ar kādiem nosacījumiem turpināt ar mani attiecības. Manā ziņā ir informēt un nožēlot un darīt kaut ko, lai tāda situācija vairs neatkārtotos. Bet - kā jau zemāk citi raksta P. ir valdonīgs vīrietis un viņa ir svarīgi visu kontrolēt. Rīkoties tā, kā es aprakstu, viņam būtu neiespējami.
Powered by Sviesta Ciba