Kurvjzieža kontemplācijas

Melnā svītra

Krāšņais Kurvjziedis

Melnā svītra

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nemāku Word dokumentā noņemt melno svītru, kas radusies, iekopējot kādu fragmentu, zem kura bijušas trīs zvaigznītes (***).
Dzivības un nāves jautājums.
Palīdziet, lūdzu.

Upd. Mīļš paldies visiem, līdzēja jauna dokumenta atvēršana, vecā iekopēšana bez pēdējās rindkopas (SIC!), pēdējās rindkopas atšķelšana un pārkopēšana caur Cibu (droši vien arī caur citu ne-Wordu būtu līdzējis).
Jūs esat labi cilvēki.
  • ja uzspiež paragrāfa zīmi (tā kas izskatās līdzīga pi), kas parāda visus izmantotos simbolus, nekas izdzēšams neparādās?
    • Nē. Paliek simboliskā sēru lente. Var izdzēst visu, izņemot pēdējo Pī pirms tās.
      • a ja nelaimīgo fragmentu iekopē notpadā vai kādā citā teksta redaktorā, saglabā kā txt un izkopē no tā? Vai atkarībā no teksta redaktora fancijūguma uzspiež kā paste as plain text.
  • Ēēē... vispār ar delete vai backspace taustiņa palīdzību vajadzētu tam štruntam pazust. Vismaz man vienmēr ir izdevies. Vai ja vienkārši tā nesanāk - sasit enterus pirms līnijas, pēc līnijas un tad iezīmē visu to apgabalu un dzēs. Ja nesanāk, tad tā nav tā svītra, kādu es domāju :)
  • Tagad jau par vēlu, bet tas ir Border: bottom, noņemot, atrodot kur iekš Tools rīkjoslas ir borders un uzliekot "no borders" vai to pašu ņe ta zem tools, ņe ta zem title.
  • Ne par melno sviitru

    (Anonīms)
    Labi, ka esi atgriezusies. L.
Powered by Sviesta Ciba