Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ko gan nez tās jaukās, bet padumjās mācības par bērniņiem, kuri preeksistencē izvēlas savus vecākus, vēsta par ģenētiskā mantojuma izvēlēšanos? Diezgan labi varu iztēloties kādu nosacīto pirmspieredzes subjektu "Es", izvēlamies, piemēram, mana tēva mākslinieciskos un mātes filoloģiskos talantus, vecvecmāmiņas garos, biezos, nekad nenosimojošos matus, vecmāmiņas līdz pat nāves stundai slaido vidukli un milzīgās darbaspējas.
Tā vietā, izrādās, esmu no visām paaudzēm rūpīgi salasījusi tikai visādas nevajadzīgas figņas: trauslus zobus, platus kaulus, agrīnu sirmumu, nemitīgu cīņu ar lieko svaru un pilnīgu talanta trūkumu jebkurā jomā, izņemot čīkstēšanu.
Piedodiet, tas nevarēja būt mans lēmums.
  • bet varbūt tev bija jāizdara kaut kādas izvēles. nu tur, piemēram, piedzimt par vīrieti vai pāragri nosirmot... un katrs jau izvēlās labāko!
    • Jā, nu tā gan varētu būt - īpaši ņemot vērā, ka vīrieši manā dzimtā parasti mirst jauni: vai nu karā nošauj, vai ar kādu sīkumu pamanās aiziet, kamēr sievišķi velk līdz 90 un vairāk.
  • +100000
    Es arī par šito šad tad lauzu galvu.

  • Uz kuru tad gribi vainu novelt?
  • Katru reizi, kad redzu šitos "bērns pats izvēlas vecākus", man gribas histēriski zviegt un lamāties reizē. Ja jau paši izvēlas, tad huliš visas pretabortu kampaņas un likumi - paši tak izvēlējās. Citi savukārt paši izvēlējās piedzimt ar HIV inficētai pusaudzei narkomānei, vēl citi māmiņu konkursā izvēlējās pabalstu bērnus masveidā ražojošu alkoholiķi, bet vēl citi - māmuķīti, kas viņus tikko dzimušus izmetīs miskastē vai noslīcinās podā.
    • Aha, un tie, kas apveltīti ar īpaši perversu humora izjūtu, izvēlējušies tikt ieņemti izvarošanas laikā.
  • nu beidz, to visu kompensē kaut vai augsta emocionālā inteliģence, spēja saprātīgi argumentēt savu viedokli un daudzi citi plusi, par kuriem mēs pat neuzdrošināmies sapņot! vienvārdsakot, nespļauj akā:)
  • man no visiem iedzimuši vien defekti
  • lieliska tēma

    man no abiem vecākiem iedzimušas visbrīnišķīgākās īpašības, visādas spējas un talanti, bet komplektā ar pilnīgu nespēju to visu realizēt kaut vai elementāru ambīciju trūkuma dēļ un nemācēšanu domāt ilgtermiņā - turklāt no abiem un vēl lielākā mērā

    bet paldies, mammu, par raženo krūtežu un, tēti, par garajām kājām - būtu man ieaudzināti zemāki morālie standarti, kazi, liktu lietā, bet par lieko svaru un bezgaumīgu ģērbšanos jau atbildu es pati :)
  • Nu tas ir tāpēc, ka katram uz zemes ir sava misija, ko veikt, un dažādām misijām vajadzīgi dažādi cilvēki, kā dažādiem arodiem - darbarīki. Ir vārdi, kuru pateikšanai vajadzīga filoloģe ar kuplu matu vilni, ir domas, kuru izdomāšanai vajadzīgs bezzobains sirmgalvis un ir uzdevumi, kas jāpaveic tā arī nesasniedzot pat bērna vecumu.
Powered by Sviesta Ciba