Kurvjzieža kontemplācijas

Atgādinājums sev pašai

Krāšņais Kurvjziedis

Atgādinājums sev pašai

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lietas, par kurām nedrīkstu diskutēt, ja gribu saglabāt pašcieņu:
1) pro et contra tradicionālās un "netradicionālās" medicīnas sakarā;
2) dzimumu lomas un "sūtības";
3) politisks kreisums, kas reducēts uz atziņām "valdība sūkā", "ienīstu tos, kuriem ir nauda", un "saskaņieši domā par cilvēkiem";
4) prātuļojumi par psiholoģiju un ezotēriku V.Rudzīša un sieviešu žurnālu ekspertu stilā.

Saraksts tiks papildināts, jo viss jau ar reizi nenāk prātā.
  • bieži vien vispār labākā stratēģija ir nekomentēt neko (ierakstīt sem acs vai 3 reiz rakstīt un izdzēst) :D es atkal esmu secinājusi, ka labāk nevajag iesaistīties mahačos tad, ja nav skaidras nostājas, tb. "garāmgājēja piezīmes" visdrīzāk rezultējas dabūšanā pa muti un kaunu'n'negodu 7 paaudzēs :D
    • jā, bet tas taču ir tik interesanti, šī konflikta un reakciju ģenēze (atvainojiet, te asinis salkstošs romietis no skatītāju tribīnēm) :) mana doma ir - nav jau īsti kauns un negods, ciba ir tik organiska diskusiju/plūkšanās vieta, ka pēc sadursmes beigām neviens uz otru nekādu ļaunu prātu netur, ja neskaita atsevišķus gadījumus.
    • Redz, es atkal saprotu, ka mana Skaidrā Nostāja man pašai šķiet tik pašsaprotama, ka mēdzu kļūt neiecietīga, varbūt pat rupja pret oponentiem ar citu Skaidro Nostāju, īpaši ja viņu argumentācija man šķiet nepietiekami korekta (un visbiežāk tieši tā arī ir).
  • aizmirsi oievienot - par ģērbšanos un stilu:)
    • Tas laikam man ir vienaldzīgāk. Vienīgais, kas pa īstam kaitina - babuļu argumenti par labu skolas formām a'la "citādi tās meičas par daudz apspīlētos topiņos vazājas un pupus karina laukā". :)
  • Ieteiktu jau laicīgi atzīmēt, ka par pašcieņas saglabāšanu ar nez vai Tev varētu gribēties diskutēt;))
  • Bet tieshi shiis ir taas teemas par kuraam ir jaarunaa un jaadomaa, jo tieshi tur ir daudz ko dariit un uzlabot- mediciinaa, dzimumu lomaas, kreiasaa politika.

    :)
Powered by Sviesta Ciba