kosmonavtovich ([info]kosmonavtovich) rakstīja,
@ 2006-06-08 12:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mazliet par laulību līgumiem aizdomājos.
Nu kas tā par fišku tāda izdomāta, mlja. Nesaprotu, kā cilvēks precoties var slēgt ar otru kaut kādu līgumu... Respektīvi, viņi jau saknē paredz, ka tas ir tikai uz laiku? Kaut kā tā sanāk. Bet kā tad vispār var precēties, solīt viens otram `mūžīgi mūžos`, bet pēc tam aiziet pie notāra un visu sakārtot. Kaut kāda dubultmorāle absolūta un turklāt vienā no svarīgākajām dzīves sastāvdaļām. Un kāpēc baznīca pret to neprotestē. Un parādiet man mācītāju, kurš laulā cilvēkus, kuri precas piekto reizi jau, piemēram. Dabūs pa muti. Klasiskās vērtības, bļin, pret gejiem protestē, bet paši ar Dievu līgumus slēdz...
Sadusmojos kaut kā ;) Un nē, tas nav par mani.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]prtg
2006-06-12 19:55 (saite)
Jocīgi, ka tādos līgumos neliek "kafeja un siermaizītes gultā ne retāk kā 3x mēnesī, bet ne biežāk kā 1x nedēļā" un "tīru un salāpītu zeķu pāris nolikts katru vakaru pie gultas" un "maigs skūpsts zem lāpstiņas otrdienas, trešdienas un ceturtdienas vakaros, ja pulkstenis ir mazāk nekā 23:30, un ja saskaņā ar norunu vai sagadīšanās pēc abi laulātie jau atrodas gultā". Bet nē - jāsadala īpašums. Kas tas tāds ir salīdzinot ar to, kā kopā tiek pavadīts laiks?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chaj
2006-06-15 11:52 (saite)
es atkal dzirdējusi par gadījumiem, ka liek gan! tjipa - sex ne retāk kā 3 reizes nedēļā. un paraksts. un notārs. un zīmogs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?