A ([info]klusums) rakstīja,
@ 2021-05-08 13:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Meklēt risinājumus, kur to nav.
Radās doma, ka jāmēģina noorganizēt kaut kāds sociālais spiediens, lai es padarītu lietas. Bet nu tur risinājuma nav. Man vienkārši jāķeras pie sava rakstīšanas un pārliecību darbiņa. Līdz šim visādi no malas "saņemies, ej darīt" vairāk pat liek iespītēties kā klausīt. Varbūt cilvēki nemāk, bet man aizdoma, ka es vnk esmu ļoti ietiepīga.

Bet jebkurā gadījumā mana situācija ar mācībām ir kā "this is fine" meme. Es tikko padirsu starpkultūru psiholoģijas eksāmena darbu. Kursa darbam esmu atmetusi ar roku. Nē nu es pabeigšu kaut kā, bet tas būs kaut kad nevis reizē ar kursabiedriem. Taču ir iespēja pabeigt nevis nākamgad pavasarī, bet janvārī. Tad es pat nepalaistu garām iestāšanos maģistros. Un tas dod vairāk iespēju sakārtot savu nervu, nav tā, ka nav progresa, tad gan jau tiktu kaut kādā lielākā kārtībā ar nerviem.

Bet jā, vispār vajadzētu kādu pozitīvu pamudinājumu darīt lietas nevis atlikt. Kaut vai kladītē atrast un čakarēt negatīvās pārliecības. Šobrīd gan nekas nenāk prātā. Nu ķeksīšus aplikācijā lieku, bet vēl?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]adele_varbut
2021-05-08 14:43 (saite)
Varbūt, ka Tev vienkārši vajag kādu pozitīvu impulsu, parūpēties par sevi, izdarīt kaut ko, kas iepriecina? Ir jau kaut kāda iekšējā loģika tam, kā jūties - ja nekādi nevar koncentrēties darbiem, varbūt, ka Tev tieši tagad ir ļoti vajadzīgs kaut kas cits, un, kad to dabūsi, tad arī ar darbiem ies labāk. Ar garīgu darbu it īpaši ir tā, ka ar gribasspēku var nepietikt, jo tam vajag īpašu koncentrēšanos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]klusums
2021-05-09 13:17 (saite)
Man jau šķiet, ka es tā vien daru, kā paslinkoju, lai justos labāk.
Bet ja godīgi, tad vispār kvalitatīvākā atpūta ir tad, kad ir kaut kas darīts. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ebeh
2021-05-08 18:11 (saite)
es nez, es vienkārši pieņēmu un samierinājos ar to, ka man neder tas standarta studiju plāns. Nez kādu iemeslu dēļ mans organisms nepanes tādu slodzi. Tādēļ visu daru pa gabaliņam, ar pagarinājumiem utt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]klusums
2021-05-09 13:15 (saite)
Eh, man ar laikam būs vien šis jāpieņem. Nu jā, svarīgākais nav izdarīt tieši tikpat ātri kā visiem, bet vispār izdarīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?