Ķērpis ([info]kjeerpis) rakstīja,
@ 2006-02-09 16:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Svešā uzņēmumā jūtos kā svešā mājā. Ja jau reiz man tur jāuzturas, tad pieņemu noteikumus, kādus man izvirza. Un neesmu tik bezkaunīgs, lai, ciemos būdams, bez atļaujas šiverētu pa leduskapi, skatītos tv, klausītos mūziku, kāda patīk un cik skaļi patīk, uzmāktos mājas saimniekiem ar sarunām, ja tie to negrib, sēstos klēpī bez maz vai, aizņemtu kāda mīļāko atpūtas krēslu utt. Tagad, kad nu pienācis man jau promvākšanās laiks, izrādās, ka, ja ļoti es būtu gribējis, es būtu varējis visiem uzmākties, rakņāties pa tiem skapjiem un visvisādi savādāk ignorēt tos noteikumus, jo, ja gribot, visu taču varot panākt. Jo izrādās, ka citi, lūk, tieši tā arī esot darījuši.

Ak, cik grūti pasaulē klājas lauciniekam, kas pieradis lietas uztvert tādas, kādas tās ir, pilsētā, kur, ja saka pelēks, tad viennozīmīgi jāsaprot, ka pateikts ir balts. Nez, pie tā arī jāpierod, ja kāds pasaka "Nedrīkst", tad 8 reizes tomēr ir jāmēģina to darīt, jo varbūt taču tomēr drīkst. Kāpēc ir tik grūti uzstādīt normālus spēles noteikumus - vai nu jā, vai nē, kas tieši to arī nozīmētu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nfoworm
2006-02-09 17:22 (saite)
Samierinies :) Taada ir dziive :)

Bet vispaar - taisniiba ir - ja nebuusi pietiekoshi nekauniigs, uz priekshu netiksi :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kjeerpis
2006-02-09 17:36 (saite)
Nu, ja - cilvēks saka nē, cerībā, ka es tam noticēšu, bet pilnībā rēķinās ar saviem 60% iespējamības, ka tomēr es būšu pietiekami nekaunīgs, lai viņam bojātu dzīvi un ir gatavs ar to samierināties.

Secinājums - mūsdienās ir pārāk daudz nekaunīgu cilvēku, tamdēļ visiem jau ir izveidojusies sava aizsardzības sistēma pret tiem :)

Bet nu šausmīgi jau nu nepatīkami ir redzēt, ka esi nevēlams, ka cilvēks jūtas traucēts, ka labāk grib redzēt mani ejam nekā nākam... Zinu, jau, ka bez nekaunības nekur. Bet būtu patīkamāk, ja es nebūtu tik acīgs uz tām cilvēku grimasēm. Un man jābūt Lielam Iemeslam, lai tās ignorētu. Un šoreiz nebija Lielā Iemesla :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heartstripper
2006-02-09 19:11 (saite)
Priekš visiem nav vienādi noteikumi rkastīti, tā saka.. :)
Tu pārvācies - uz citu darbiņu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kjeerpis
2006-02-09 22:31 (saite)
Nē - es joprojām cilvēks bez noteiktas nodarbošanās :) Bet man te tāds mācību process ar obligāto praksi noslēgumā, un nesaprotu es tos ļaudis tajā uzņēmumā - vispirms nostāda fakta priekšā, ka viss formāli un, ko darīt likt nav, un tagad jau mēģina teikt, ka pats es neko neesot meklējis un prasījis :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sii
2006-02-09 22:42 (saite)
āāāā, atgādina manu vasaras šaizi ar darbiem, kad vispirms es n dienas pēc kārtas prasīju, ko man darīt, un man atbildēja - "sarakstīšu savus papīrus, tad tev kaut ko iedošu", kā rezultātā nīku bezdarbībā nelaimīgs, un beigās uzbrauca par tēmu, ka es neko neprasot, ko padarīt. besī šitādi tipiņi drausmīgi. eh.. nu neko. turies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjeerpis
2006-02-09 23:38 (saite)
Vairs jau tikai viena nedēļa no piecām. Un tā kā rīt arī nekur netaisos iet, tad tikai 5 dienas!!! Kurš gan nevar izturēt 5 dienas? Man tikai negribas tur vairs rādīties nemaz, jo es teicos padomāt, vai es ko gribu padarīt, un nu vairs neeju tur vairākas dienas. Jo par to darīšanu man nelikās tā īsti nopietni domāts. Un es jau sen vairs neticu, ka man ko normālu var likt padarīt. Un es nesaprotu, kāpēc pēkšņi atmodās, un kur bija iepriekšējās 4 nedāļas. Un es jau esmu iegājusi fāzē - palikušas vairs tikai 5 dienas!!!! - par to priecājos un neko vairs negribu darīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bumsis
2006-02-11 22:45 (saite)
Pilnībā piekrītu.(tā arī lasīt, piekrītu):).

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?