обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[16. Sep 2008|15:13]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(vo ģerevņa, gandrīz aizmirsu)

PALDIES PAR SVEICIENIEM. SAŅĒMU!
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:16. Septembris 2008 - 15:20
(Link)
o. gandrīz vai gribas jautāt, kādā formātā bija.
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:16. Septembris 2008 - 16:21
(Link)
bija ļoti jauki. san biagio krastā pie atklāšanas tusējās kāds nepilns simts ļaužu. bija saulains un diezgan karsts, kā dēļ biju nolīdis aiz sirmā klāta galda (nu bet drazu viņš tur bija izlicis, goda vārds, kaut arī izskatījās tīri dizainīgi) saulessarga ēnā. runu saturā ne sevišķi ieinteresēts mēģināju simamuru tajā pūlī sazīmēt, tak lielākā daļa tur izskatījās gana jauni, gana radoši un gana arhitekti.
nu, un tad pēc runām, kad viesi pat vēl nebija sākuši sirmā galda nokopšanu, pienāca pats(!) un, mani kristītajā vārdā* uzrunājis, nodeva sveicienus mutvārdu formātā. pēc tam izdzērām pa pāris porcijām prosecco, aprunājāmies par dažādiem tematiem, tad pienāca divi krievu žurnālisti, kuru aizsegā, simamura notinās risināt sarunas citos sarīkojuma nostūros. vēl reizi, mainot dislokācijas pasākuma ietvaros, saskandinājām, un tad es devos uz viesnīcu per motivo di voglia di cambiarmi. vēlāk vakarā, izrādās, ka esam maisījušies pa vienu un to pašu pilsētas daļu, bet acīmredzot ne vienlaikus. nākamajā dienā sākās lietus un viss sagāja jukujukumā.
nē, bet bija jauki, patiešām.

* - par šito biju ļļļoti izbrīnīts.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:16. Septembris 2008 - 15:55
(Link)

incanti, kāds bij piegādes formāts?
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:16. Septembris 2008 - 15:55
(Link)
(vai, bārbaliņ, pirms kauko postē, izlasi vai Vedjmah jau nav pavaicājse)
From:[info]kinskis
Date:16. Septembris 2008 - 16:23
(Link)
pat jautājums formulēts gandrīz identiski.
(atbildēju pie vedjmah)
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:16. Septembris 2008 - 16:53
(Link)
nu, diemžēl, mums ir sociālās grupas zīmogs. Par daudz laika pavadīts kopā. Līdz ar ko, itin bieži izrādās, ka runāt ir lieki - teikumi nāk laukā vieni un tie paši :)
[User Picture]
From:[info]simamura
Date:16. Septembris 2008 - 20:29
(Link)
Es labprāt būtu gribējis vēlmazliet tavas sabiedrības, bet neatradu veidu, kā tajā piesātinātībā sazināties. Toties pārējie divi "iniciatīvas grupas" biedri (tie kas pievienojās sarunai pie blakus osterias galdiņa) ik pa laikam mulsinoši patīkami apvaicājās par "manu draugu no romas".
From:[info]kinskis
Date:16. Septembris 2008 - 22:45
(Link)
ānuredz, tāpēc jau es arī pasniedzos pie vizītkaršu izdales, pieņemot, ka uz tās varētu būt arī kāda līdzpaņemta mob.tel numurs, ar kura palīdzību varētu vēlāk sarunāt kādu tikšanās vietu. turklāt, tā sanāca, ka uz vietas novērtēju tikai tās dizainu un tikai viesnīcā pamanīju, ka šo vajadzīgo datu vis nav. un kaut kā sakautrējos zvanīt uz kantori un prasīt ko sīkāk.
bet nu bija jau arī man pienākumi un zināma ievirze tam braucienam uz venēciju, ko kioska sarīkojumā noteikti nevarēja nepamanīt :)
[User Picture]
From:[info]simamura
Date:16. Septembris 2008 - 23:48
(Link)
Ak tā? Tagad nevaru pārbaudīt (visa vizītkaršu porcija aizgāja bojā negaisa laikā) bet šķiet, ka tel nr bija norādīts. Nu nekas. Svētdienas agrumā pat bija doma izmēģināt Napoli ātrvilcienu līdz mūžīgajai pilsētai, bet vienojāmies, ka tā nav pelnījusi tik nevērīgu attieksmi un laipni gaida drīzākajā iespējamajā laikā ciemos citreiz.
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:17. Septembris 2008 - 00:09
(Link)
zini, tev taisnība. tas tiešām ir. mob.t., un tie tak mūsdienās sākas ar 2. mistika kaut kāda, goda vārds, ka, venēcijā esot, šis sīkums pēkšņi bija piemirsies un šķita, ka tas ir kāds stacionārais biroja tālrunis.
savukārt smieklīgi būtu bez gala, ja es uz to patiešām piezvanītu un palūgtu mr. Y.Y. mobīlo.
un es te nudien netaisnojos, jo tajā vakarā pēc vienām traģiskām vakariņām arīdzan visa cita starpā nonācu margaritas laukumā. kādā kaktā izņēmu paprāvu prosecco glāzi un devos pavērot, kā vienā citā nostūrī vietējie pusmūža ļaudis dejoja tango. absolūti sirreāls skats. pēc tam vizinājos ar pāris nakts līnijām, un vēlākās naktsstundas ar citiem no romas atbraukušiem biedriem jau tika pavadītas lido lokālos.