обои - ripo I [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

ripo I [5. Okt 2015|10:50]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
esmu no citas skrituļdēļotāju paaudzes, ti, no tiem laikiem, kad skrituļdēļi vispār te parādījās pirmoreiz, un tika atzīti par gana piemērotiem sportošanai, lai igauņi savas rulas un rīgas mopēdu fabrika sarkanā zvaigzne savus ripo sāktu ražot sērijveidā. mēs nedrāzām dzejnieku pieminekļus, bet laidām no kalniņiem. mūsējais bija kalniņš uz rubika veloceliņa, uzreiz aiz 4.autobusa galapunkta, starp imantas un babītes stacijām.
dēļus ne vienus, ne otrus tā vienkārši veikalā, piem., berga bazārā nopirkt nevarēja. kā parādījās, tā uzreiz arī izķēra. citu manu laikabiedru vecāki tādus dabūja pa blatu, un tad šie tā pamazām ripināja, tur, pa kooperatīva ielu, piem., vai vispār izmantoja par zeļu pakaramajiem. līdz momentam, kad visi kaut kā stihiski noormējāmies tādā dziļi marginālā babītes mežiņa skeiteru bandā.
es savu dzelteno ripo atradu sporta veikalā uz jomas ielas, kad kopā ar renāru stundu laikā bijām aizbraukuši skatīties kino. ārā bija marta slapjdraņķis, un jūrmalā vispār laikam neviens īsti nesaprata nafig tādi skrituļdēļi vajadzīgi, ja jau viņš tur tā vienkārši stāvēja. atceros, ka tajā pašā momentā maucu atpakaļ uz staciju, tad uz imantu, tad no imantas stacijas skriešus līdz mājām pēc dzimšanaš dienās sadāvinātās naudas, kas tā vien gaidīja tieši šādu momentu, un tad vēlreiz tādā pašā garā uz dzintariem. bija jau satumsis, kad jesss, man bija dzeltens skrituļdēlis.
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:5. Oktobris 2015 - 11:19
(Link)
forši.
[User Picture]
From:[info]evy
Date:5. Oktobris 2015 - 11:20
(Link)
mums kaiminjpuikaam [kaa reiz juurmalaa] bija sarkans ripo. mees skrituljojaam uz mainjaam ar vienu deeli tuveejaa mezhinjaa, kur bija noasfalteets celinjsh, kursh veda uz iesaaktubetnepabeigtu sanatoriju.
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:5. Oktobris 2015 - 11:37
(Link)
Man ar bija dzeltens. Un neko vairāk kā braukt no kalniņa ar to jau nemaz nevarēja
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:5. Oktobris 2015 - 12:01
(Link)
šodien uzzināju, ka tas, ko mēs iemācījāmies darīt bez braukšanas no kalniņa, saucas pumping. vienreiz šitā, nenokāpjot no dēļa, nopumpoju distanci no 4. busa galapunkta līdz imantas stacijai. vēl iemācījos lēkt pār špickkasti un braucienā uzlēkt uz ietves.
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:5. Oktobris 2015 - 14:09
(Link)
Bet tā skriešana pēc naudas, tā skriešana!
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:5. Oktobris 2015 - 12:26
(Link)
ripo bija labs dēlis, mierīgi varēja braukt arī pret lēzenu kalnu, tikai druku bija jāpapraktizē. ja tā padomā - varēja būt kādus 15 cm garāks un vispār ideāli.
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:5. Oktobris 2015 - 11:40
(Link)
mans skrituļdēļošanas skolotājs, starp cit, ir no šīs tavas minētās paaudzes. ir tāda sajūta, ka viņš varētu braukt ar jebko, kaut dēli bez riteņiem, tik kruti skilli skeitā un principā jau no tā, ka tehniskās iespējas tajā laikā bija ļoti kritiskas :)
[User Picture]
From:[info]echoes
Date:5. Oktobris 2015 - 11:43
(Link)
aaaw, RIPO ir siltas bērnības atmiņas. savējā gan man diemžēl nebija.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:5. Oktobris 2015 - 12:31
(Link)
Man bija zils ripo. Vēl tagad ir, glabāju kā relikviju.
From:[info]kinskis
Date:5. Oktobris 2015 - 13:13
(Link)
mans noklīda vienā krūzes ielas garažā. vienu vasaru pārtraucu vizināties un ar krūzes ielas džeku sadirsos.