обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[25. Jul 2008|08:09]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
redz, pagājušo divu gadu laikā divas reizes pārliecinājos, ka ar savu rumpi neatbilstu valentino estētiskajiem kanoniem. neviens no viņa uzvalkiem, lai arī kāda izmēra, materiāla, tipa un krāsas būtu un cik maksātu, uz mana gana polsterētā pakaramā neizskatījās ne pēc dressmana. tiesa ar GF un cacharel tā štelle ir akurāt pretēja.
galvenais ir nesašļukt uzreiz pēc pirmā aplauziena, pat ja to ir sagādājis attiecīgās nozares teju dies'tas'tēs. bet paskatīties arī nedaudz tālāk, pameklēt, izmēģināt, galu galā - atrast savu.

bet no kurienes bija izlīdis valsts prezidents, pirms doties uz Viļņa atklāšanas koncertu? šitā viņa bilde dienas.lv lapās mani vajā jau kuro dienu un droši viens tik drīz nemitēsies. Valdis, šaujot pie Viļņa, ir norāvis greizi visos iespējamos parametros, kas parasti uzrāda labas ģērbšanās prasmes. Un kur skatās Lilita? (tb, tieši mans kvkzns mani iedzina depresijā pie tā sasodītā valentino, sacīdama, ka ne pēc dressmana tā štelle neizskatās, ne lūdzama, ne stiepjama, es pats iespējams būtu bijis nedaudz pielaidīgāks un eventuālus gļikus būtu vēlāk lūkojis glābt pie drēbnieka).

Bet te - ja abi pie Viļņa būtu braukuši caur mazdārziņiem un Valdis būtu izkāpis laukā sevis pēc vai pavērot putnus, Lilita, nervozi pedāļus spaidot un bažīdamās nokavēt lašmaizes svinīgo pasniegšanu, būtu varējusi viņa vietā automobīlī ieraut arī kādu putnubiedēkli. Nebūtu nekāds big dīl.

----------------------------

Katram krietnam vīram labas pašsajūtas labad vismaz piecas sešas stundas mēnesī jānododas drēbnieka darbnīcas gaisa inhalācijām.
/Vinstons Čērčils/
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:25. Jūlijs 2008 - 10:30
(Link)
Valdim nav viegli jau 378 dienas, apmēram. Bet skaisti. Un interesanti. To sauc par izaicinājumu!
From:[info]formica
Date:25. Jūlijs 2008 - 10:52
(Link)
vai tik prezidenta vietas aizpildītājs nebij` tērpies pārlieki gaumīgi attiecīgajai reizei, ja ņem vērā, cik spīdigs širpotrebs laistījās uz pārējā HB elektorāta rumpjiem.. :P
[User Picture]
From:[info]ld
Date:25. Jūlijs 2008 - 15:19
(Link)
From:[info]kinskis
Date:25. Jūlijs 2008 - 15:29
(Link)
par šito - http://www.diena.lv/upload/article/0062/617948/278707_BIG.jpg
vakar tur gan vēl bija pieejama bilde pilnā augumā, taču arī te var redzēt, ka žaketi Valdis visdrīzāk ir kaut kur aizņēmies, ja tā tik greizi sēž pat uz t.krekla.

pilnā auguma bildē varēja nenobrīnīties par biksēm, kas, kā parasti bija ne tikai par garu, bet arī uzkrītoši platas un par spīti auduma saskaņotībai ar žaketi, izskatījās, ka pagrābtas no citas garderobes.

bet arī tevis norādītā bilde apstiprina šīs tēmas esamību. nu nav tur kaut kas kārtībā. ārstam slimnīcā vēl sojģot, bet ne prezidentam pilī. žigli atvaļinājumā uz Itāliju (kādas rūpīgākas sievietes pavadījumā, tomēr)!
[User Picture]
From:[info]ld
Date:25. Jūlijs 2008 - 15:34
(Link)
nu tāds tūdaliņš viņš drusku ir.
ir cilvēki, kam liekas, ka apģērbs kalpo tikai plikuma piesegšanai.
From:[info]kinskis
Date:25. Jūlijs 2008 - 15:38
(Link)
nu man jau arī tā ir. patīk valkāties apkārt šortos un sandalēs. taču ir momenti, ka jātērpjas uzvalkā. un tad ir svarīgi, ka tas tiešām ir uzvalks :)
[User Picture]
From:[info]ld
Date:25. Jūlijs 2008 - 15:39
(Link)
tur tev es piekrītu.