обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[15. Mar 2013|06:58]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]milda
Date:15. Marts 2013 - 09:54
(Link)
Man šķiet, ka man nekas nešņāc. bet varbūt es par ātru rauju nost? lai gan kad skrūvēju vaļā tad, redzu, ka ūdens viss jau izgājis cauri. Vopšem jūtos kā duračka ar to kannu.
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:15. Marts 2013 - 10:06
(Link)
tur atskan tāda skaņa, kā, kad sūc ar salmiņu koktēli, un koktēli izbeidzas. tāds purkšķis, no kura bāros visi nez kādēļ kautrējas, jo negrib izskatīties pēc tādiem alkatīgiem izsūcējiem.
kafijas dozēšana ir vienkārša - to tvertnīti jāpielik pilnu. tad sanāk pienācīga stipruma dzēriens. a tīk švakāka, tad atticīgi švakāku arī taisa. bisa sāls pamatā slēpjas kanniņas izmērā. normālā itāliešu mājās būs gan 1 procijas kanniņa, gan trīs porciju (tāda bija man), un un tur vēl mēdz būt 6 laikam, tā tā lielā. lielajā taisīt priekš viena... nu ir diezgan sarežģīti.
[User Picture]
From:[info]milda
Date:15. Marts 2013 - 10:41
(Link)
Nav man tādu skaņu tā kanna devusi. Moš es kaut kādu sūdu pa lielu cenu esmu nopirkusi tomēr. Vakarā nopētīšu, kas man tā pa firmu ir galu galā. Man ir paliela, bet tāpat sanāk tik vienai lielajai krūzei un diemžēl kafiju no rītiem es nedzeru viena. Sev vārīt tai kannā, bet otram tāpat uzliet - nu laikam apvainosies :D Kaut kā par to savu pirkumu neesmu starā. Tad nu 4 mēnešu laikā tik divas reizes paķēpājos ar to kannu un sašļuku.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:15. Marts 2013 - 11:17
(Link)
Vispār jau no šīs kanniņas nav jāgaida lielā kafijas krūze, jo kanniņa paredzēta espresso gatavošanai - līdz ar to vai nu jādzer no piņģerota tilpuma, vai arī jātaisa latte/kapučīno. Mana kanniņa skaitās 4 personām; ja taisa ar pilnu ūdens daudzumu, tad sanāk vai nu pilnas 2 mazkrūzītes, vai arī var uztaisīt latti/kapučīno 3-4 cilvēkiem. Tik stiprs espresso kā ar "īsto" tvaika mašīnu tur neiznāk.
From:[info]kinskis
Date:15. Marts 2013 - 11:20
(Link)
igzaktlī
[User Picture]
From:[info]milda
Date:15. Marts 2013 - 11:25
(Link)
nu ja. tā ar ir. bet nu atkal samulsinājāt. kā jūs ar tās kannas palīdzību tad dabonat kapučino/lattē variantu? :0
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:15. Marts 2013 - 11:32
(Link)
Kanna dod espresso; pienu sildu uz plīts un saputoju ar mazo putotāju http://mebelesnoikea.lv/?lapa=prece&id=3143
Nav tik labi kā ar tvaiku, toties lēti. Galvenais ir nepārkarsēt pienu un izvēlēties tādu, kas putojas, tur tikai ar kļūdu un izmēģinājumu metodi :)
[User Picture]
From:[info]milda
Date:15. Marts 2013 - 11:39
(Link)
ā. nu skaidrs. es jau pārbijos, ka jūs ar to kannu vēl pamanaties pienu uzputot. :D
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:15. Marts 2013 - 11:45
(Link)
Uzputot varot arī ar parasto nospiežamo krūzi - ielej karstu pienu un tad cilā to nospiedēju augšā-lejā. Pati neesmu meģinājusi, bet ir dzirdēti šādas tehnoloģijas apraksti.